Gombóc Pinokkió
2011. augusztus 31.
Végy egy szelet csokit. Add oda Pinokkiónak. Hunyd be a szemed, és volt csoki, nincs csoki. Ha ezt megismétled 2-3-4- x23-dikon számú csokival, akkor meglepetés szerűen a matematikai képletek csődöt mondanak. A csoki mennyiségének fogyása, nem egyenesen arányos az idővel.
Pinokkió kezei közt minden mennyiségű csoki azonos mennyiségű idő alatt tűnik el.
Mindig rögtön;-)
Ez a híres e=mc2 után szabadon: csm<>Pxtxm
A bejegyzést írta: Pinokkió
Hozzászólások
időrendi sorrend
Felborzoltam a kedélyeket!!!
Csokit mindenkinek!!!
Üdv,
Pinokkió
Válasz erre:
Nekem van egy kis saját laborom. A szájam.
Tévedhetetlen.
A csoki rontja a fogakat. Csokisak lesznek. Na és?
A szex nem rontja. Na és?
De a kettő kombinálva, vajon milyen.
Szép délutánt Orsolya
hát ez nagyon jó volt és vidám, és még szerencse, hogy a melóhelyemen is van dugicsokim vészhelyzet esetére. Ez most egy vészhelyzet, úh befalok belőle egyet :P
Válasz erre:
Nekem van egy kis saját laborom. A szájam.
Tévedhetetlen.
A csoki rontja a fogakat. Csokisak lesznek. Na és?
A szex nem rontja. Na és?
De a kettő kombinálva, vajon milyen.
:)
L.
Válasz erre:
Fontos lenni tudni, hogy tejcsokiról, vagy étcsokiról van szó?
,,A csokoládé valójában jobb, mint a híre - állítják tudósok, akiknek vizsgálatai kimutatták, hogy az édesség sok gyümölcsnél több antioxidánst tartalmaz.
A Pennsylvania állambeli Hersheyben működő egészségügyi és táplálkozási kutatóközpont szakembereinek összehasonlító elemzéséből azt derült ki, hogy mindenekelőtt az étcsokoládé tartalmaz több antioxidánst, mint sok gyümölcs vagy gyümölcslé. A kakaómagok valójában szupergyümölcsök - derült ki a Chemistry Central Journal című tudományos folyóiratban közölt tanulmányból.
A kutatók étcsokoládét, kakaóport és forró csokoládét elemeztek, és hasonlítottak össze fekete áfonyával, gránátalmával vagy éppen tőzegáfonyával. A szakemberek olyan antioxidáns-tartalmakat vizsgálták, mint a polifenol és a flavonoid. A polifenolok káros anyagokat tesznek ártalmatlanná, a flavonoid többek közt vérnyomáscsökkentőként ismert.
Míg az antioxidánsok hatása a kakaópor és az étcsokoládé esetében meghaladta, de legalábbis egy szinten volt a gyümölcsökkel és gyümölcslevekkel, addig a forró csokoládé készítésekor, melegítés közben ezek az egészségfokozó anyagok részben elvesztek."
Ergo: forró csokit ne!
Pusz
Juli :))
Tévedhetetlen.
A csoki rontja a fogakat. Csokisak lesznek. Na és?
A szex nem rontja. Na és?
De a kettő kombinálva, vajon milyen.
,,A csokoládé valójában jobb, mint a híre - állítják tudósok, akiknek vizsgálatai kimutatták, hogy az édesség sok gyümölcsnél több antioxidánst tartalmaz.
A Pennsylvania állambeli Hersheyben működő egészségügyi és táplálkozási kutatóközpont szakembereinek összehasonlító elemzéséből azt derült ki, hogy mindenekelőtt az étcsokoládé tartalmaz több antioxidánst, mint sok gyümölcs vagy gyümölcslé. A kakaómagok valójában szupergyümölcsök - derült ki a Chemistry Central Journal című tudományos folyóiratban közölt tanulmányból.
A kutatók étcsokoládét, kakaóport és forró csokoládét elemeztek, és hasonlítottak össze fekete áfonyával, gránátalmával vagy éppen tőzegáfonyával. A szakemberek olyan antioxidáns-tartalmakat vizsgálták, mint a polifenol és a flavonoid. A polifenolok káros anyagokat tesznek ártalmatlanná, a flavonoid többek közt vérnyomáscsökkentőként ismert.
Míg az antioxidánsok hatása a kakaópor és az étcsokoládé esetében meghaladta, de legalábbis egy szinten volt a gyümölcsökkel és gyümölcslevekkel, addig a forró csokoládé készítésekor, melegítés közben ezek az egészségfokozó anyagok részben elvesztek."
Ergo: forró csokit ne!
Pusz
Juli :))
Kész fogyókúra, ha meg tudod állni, hogy csak nézed. :-)
Látod? Én csak gondolok rá és máris a súlyomnál maradok.
Puszi,
Éva
Tamás
http://www.youtube.com/watch?v=KYzhrPeiloQ