újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Heti horoszkóp 2010. június 21.- június 27.

2010. június 21.

Vissza a naplóhoz

RÁK (június 22. - július 22.)
Ne érezd úgy, hogy mindenki összefogott ellened. Még ha adódnak is konfliktushelyzetek, határozottan fogod kezelni őket. A hét vége fele már másként látod a dolgokat, légy minél öntudatosabb.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben fontos szerepet játszik a bizalom. Ne foglalkozz a pletykákkal, az a legjobb, ha meg sem hallod őket. Ha titkot fog megosztani veled valaki, azt csakis neked mondja el, maradj diszkrét.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Új lehetőség adódhat munkád során, melyet alaposan gondolj át, mielőtt túl gyorsan döntést hoznál. Kérd ki a párod, családod véleményét is. Lehet, hogy belecsöppensz egy vitába, de ne állj egyik oldalra sem, inkább próbáld őket ész érvekkel békíteni.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Munkád során támadás érheti valamelyik kollegádat, igyekezz segíteni neki, de csak akkor, ha kellően érvelni tudsz, és vigyázz arra, nehogy közben téged érjen támadás. Csak akkor kapcsolódj bele a vitába, ha biztos vagy a dolgodban.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Munkádban elismerést fogsz kapni, amit már igazán kiérdemeltél. Azért a pihenésre is szánj időt, mert az egészséged rovására mehet, ha nem kapcsolódsz ki néha-néha. Fordíts minél több időt családodra és barátaidra is.

NYILAS (november 23. - december 21.)
Figyelj oda az apró jelekre, ha valaki csábos mosollyal közeledik feléd. Amennyiben egyedülálló vagy, engedd magadhoz közel őt. Lehet, hogy most jött el a nagy ő a személyében. Ráadásul munkádban is új lehetőségeid adódnak, de azért vigyázz a költekezéssel, hosszú még a nyár.

BAK (december 22. - január 20.)
Új ötleteid támadnak, melyek energiával töltenek fel. Próbáld minél jobban körüljárni a témát, és a tapasztalataiddal ötvözve igazán értékes lehetőséggé fog válni. Párodban új vonzerőt fogsz felfedezni. Viszont, ha egyedülálló vagy, akkor lehet, hogy most találsz rá életed párjára.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Találkozhatsz a nagy szerelemmel, még ha nem is érzed magad a legjobb formádban. Ő meg fogja találni benned az igazi vonzerőt. A hét második felében légy minél óvatosabb, nézz alaposan körül, így elkerülheted az esetleges baleseteket.

HALAK (február 20. - március 20.)
Egyre pozitívabban élsz meg dolgokat, jól érzed magad a bőrödben, amit mások is észrevesznek majd rajtad. Tele leszel élet kedvel, és energiával. Próbálj minél többet víz közelében lenni, úszni, sportolni. De arra vigyázz, hogy a pénztárcád ne nagyon lássa kárát az újult erődnek.

KOS (március 21. - április 20.)
Elrabolhatja a szívedet egy igazán ellenállhatatlan személy, akinek nem fogsz tudni nemet mondani. Viszont, ha kedvesed már megtaláltad, akkor légy hű hozzá. A magánéleti és a munkahelyi dolgokat próbáld meg különválasztani, ne menjen az egyik a másik rovására.

BIKA (április 21. - május 20.)
Ne vállalj túl sok munkát, csak amennyit tényleg el bírsz végezni. Ha vitás helyzetbe kerülsz, légy minél diplomatikusabb. Néha jobb csendben maradni. Óvatosan közlekedj és légy nagyon körültekintő, akkor nem érhet semmi baj.

IKREK (május 21. - június 21.)
Óvatosan költekezz, mert a pénzed rohamosan el fog fogyni, ha nem teszel félre egy keveset. Új ötleteid, terveid valóra válhatnak, ha nem félsz belevágni, és megvalósítani azokat. Ne vitázz azokkal, akik a türelmeddel játszanak, nem éri meg.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: