újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Heti horoszkóp 2010. június 28.- július 04.

2010. június 28.

Vissza a naplóhoz

RÁK (június 22. - július 22.)
Előfordulhat, hogy nézeteltérésed támad valakivel. Próbáld meg a helyzetet jól kezelni, mert sok múlhat a vita kimenetelén. A legjobb lenne, ha nem is szállnál vitába, próbáld békés úton tisztázni a felmerülő konfliktus helyzetet.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
Ne aggódj, ha most nem tudsz szabadságra menni, előbb-utóbb össze fog jönni, még ha kis időkre is, de lesz időd pihenni és kikapcsolódni. Te tudod, hogy nem a külső tényezők, hanem a társaság, a barátok, a család a legfontosabb.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Ha lehetőséged adódik utazásra, akár külföldre, élj vele, mert igazi jó élmények várnak rád. Szerezz minél több tapasztalatot, élményt, melyet hasznosítani fogsz tudni életed során is a későbbiekben.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Sok munkád lesz, ami sok sikert fog eredményezni. Így megtérül a befektetett energiád és időd. Légy minél alaposabb és körültekintőbb, ne vegyél semmit félvárról. Fontos döntések előtt fogsz állni, ami a jövőbeni életed befolyásolhatják majd.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Eleinte párkapcsolat terén számíthatsz valamilyen pozitív változásra, új szerelem találhat rád, ha egyedülálló vagy. Csak járj nyitott szemmel. Majd a munkádra kell koncentrálnod, a karriered építésére. Július eleje sikereket hozhat számodra.


NYILAS (november 23. - december 21.)
Szerelmi téren változások állhatnak be nálad, amit el kell fogadnod. Hódolóid akadnak majd, akár több is. Lehet, hogy nehéz döntés elé kerülsz majd és választanod kell. Ha a párkapcsolatodban boldog vagy, akkor ne engedj a kísértésnek.

BAK (december 22. - január 20.)
Izgalommal teli időszak vár rád, mind a párkapcsolat, mind a utazás, a kikapcsolódás terén. Olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel nehéz lesz tartani a tempót. Pihenj, kirándulj, utazz. Erre több lehetőséged is lesz.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Nálad az otthonra terelődik most a hangsúly, a családra, a gyerekekre elsősorban. A nyaralás kicsit a háttérbe fog most szorulni, de ne bánd, mert örömet fog okozni még a munka is számodra, akár az otthonod szépítése.

HALAK (február 20. - március 20.)
Próbálj kimozdulni otthonról, kapcsolódj ki, utazz el egy kicsit. Ha kipihened magad, utána sokkal könnyebben veszed a itthon rád váró feladatokat. Nem az számít, hogy mennyi időre, vagy milyen messzire utazol el, hisz már maga a utazás gondolata is örömmel fog eltölteni.

KOS (március 21. - április 20.)
Mind a nyaralás, mind az otthonod szépítése fontos szerepet tölt be nálad most, úgyhogy okosan kell lépéseket tenned, hogy jusson és maradjon is mindkét célod elérésére. Ha ügyes vagy, akkor meg tudod valósítani mindkét elképzelésed, csak lehet, hogy kicsit lejjebb kell adnod az elvárásaidat.

BIKA (április 21. - május 20.)
Itt a nyár, és már alig várod, hogy mehess kikapcsolódni, utazhass. A vízparti táj nagyon jó hatással van a lelkedre, ezért próbálj meg olyan helyre utazni, ahol lehetőséged lesz a vízi sportokat kipróbálnod. Tégy az egészséged érdekében meg mindent, de a családodat se hanyagold el.

IKREK (május 21. - június 21.)
Nagy hangsúlyt fektetsz az anyagiakra most, okosan kell osztanod-szoroznod, hogy ne legyenek anyagi problémáid. Sok terved van, amit szeretnél megvalósítani, viszont ehhez sokat is kell tenned, de előbb-utóbb sikerülni fog, csak türelemmel kell lenned.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

2010. július 2. 08:28
Kedves Horoszkóp! Az enyém pont azt írja, amiben benne vagyok! Hú! üdv Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: