újabb események régebbi események további események
18:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
18:26
Tündér módosította a naplóbejegyzését
18:23
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
15:58
Visszafogott Vénusz új bejegyzést írt a naplójába
14:12
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
12:14
zsoltne.eva új bejegyzést írt a naplójába
10:21
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
08:24
peonia új bejegyzést írt a naplójába
06:18
Gaya módosította a naplóbejegyzését
06:16
Gaya új bejegyzést írt a naplójába
22:03
Visszafogott Vénusz új bejegyzést írt a naplójába
14:42
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
11:31
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
11:29
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
10:09
peonia módosította a naplóbejegyzését
09:50
peonia válaszolt egy szavazásra
09:50
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra
09:49
peonia válaszolt egy szavazásra

Heti horoszkóp 2010. június 7.- június 13.

2010. június 7.

Vissza a naplóhoz

IKREK (május 21. - június 21.)
Mozgalmakban gazdag heted lesz, ne félj változtatni a megszokásaidon. Figyelj arra, hogy befogadó legyél az új dolgokra és mindig légy pozitív! Azért ne szórd a pénzt két kézzel, mert még jól jöhet a későbbiekben. Tégy meg minél többet a munkahelyeden, csak a javadra válhat.

RÁK (június 22. - július 22.)
Mind a családi, mind a munkahelyi életedben változások állhatnak be, de fő az optimista hozzáállás. Szükség lesz a kompromisszum készségedre, hagyj fel a megszokottal, és próbáld új megközelítésből látni a dolgokat.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)
A hónap első hete igazi energiával tölt fel téged, használd fel minél több jó cselekedetre és meglátod vissza fognak hatni rád a pozitív dolgok! Becsüld meg mindazt, amit kapni fogsz, legyen az egy apró figyelmesség is akár egy baráttól, akár a munkahelyeden.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)
Lesz, mit tenned a héten, nem fogsz unatkozni egy percig sem. Amihez bizony sok energiára lesz szükséged, de ebből nem is lesz hiányod, csak az idődet próbáld minél jobban beosztani. Igyekezz minél racionálisabb döntéseket hozni.

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)
Barátaid és kollegáid igyekeznek minél több időt tölteni veled, mert valami oknál fogva még népszerűbb leszel a szokásosnál. Próbálj minél szerényebb maradni ennek ellenére, és ne feledkezz meg a párodról sem!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)
Szükség lesz a segítségedre a körülötted lévők számára, ne hagyd, hogy fejetlenül végezzék el a dolgaikat, próbáld megmutatni nekik a helyes utat. Tölts minél több időt a családoddal, kapcsolódj ki a hétvégeken, töltődj fel, hogy aztán újult erővel állhass munkába.

NYILAS (november 23. - december 21.)
Ügyelj arra, hogy ne bánts meg másokat. Válogasd meg a szavaidat, és türelemmel kezeld a konfliktushelyzeteket, meglátod akkor jól fogsz kijönni belőlük. Inkább sétálj egyet, nevess sokat, próbálj minél higgadtabb maradni.

BAK (december 22. - január 20.)
Lehet, hogy lesz egy-két probléma, amit meg kell oldanod, de a családoddal közös erővel menni fog. Kérj nyugodtan segítséget, hisz nem kell egyedül viselned az esetleges terheket. Új tervek szövődnek a fejedben, próbáld véghez vinni őket.

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)
Lehetőségek netovábbja várhat rád, akár egy új munka, akár egy utazás terén, netán tanulásra adod a fejed. Légy nagyon figyelmes és óvatos, előzd meg az esetleges bajokat. Ha így teszel, nem lesz semmi gond!

HALAK (február 20. - március 20.)
Ha úgy érzed, hogy a körülötted lévők rólad susmognak, ne vegyél magadra semmilyen kritikát, nem akar téged bántani senki! Tölts minél több időt a vízparton, jó hatással lesz rád, csak vigyázz a költekezésre.

KOS (március 21. - április 20.)
Mindenképpen jól fog indulni a heted, szerencse érhet téged, ami hosszútávon érinthet majd, lehet, hogy a munkádban új lehetőségek várnak. Légy optimista és befogadó, ami csakis a javadat fogja szolgálni!

BIKA (április 21. - május 20.)
Sok energiával telve indul a hónapod, akár egy új álláslehetőség is adódhat. Valahonnan ugyanis pénz áll a házhoz, légy ezért minél diplomatikusabb, ne ess heves vitákba. Örülj, hogy jól alakulnak a dolgaid.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: