újabb események régebbi események további események
18:50
Ilpaki új cikket töltött fel
12:54
Heatherhem regisztrált a weboldalra
09:46
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
15:26
MusorLog regisztrált a weboldalra
11:06
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:39
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
09:18
Wjnblum regisztrált a weboldalra
15:24
Bálint István új cikket töltött fel

"Hova tűnt Damon Hill?"

2020. szeptember 13.

Vissza a naplóhoz

A bolti bevásárlás néhányunknak elég frusztráló tud lenni, s az izgalom a kasszasorra való beálláskor hághat a tetőfokára. Ilyenkor vannak, akik úgy érzik, hogy végre megélhetik az elfojtott agressziójukat és Forma-1-es versenyben érezve magukat, szemük előtt csak a kockás zászló képe lebeg, akit a pénztáros személyesít meg. Mindent a győzelemért! Semmi - és senki - más nem számít!
A rögtönzött versenyautó futam időpontja egy - nem mindenkinek mentális pihenést hozó - vasárnapi nap, helyszíne az egyik élelmiszer üzletlánc boltja, azaz néhány vásárló szemében maga a tökéletes versenypályája.

Csak a hármas pénztár üzemelt, ahová Sanyi balról ívelő kanyarban próbált beállni. Egyszerre ért oda egy nővel, aki szemből - tehát nem ívben - közelített a futószalaghoz. Egymásra néztek. A nő is próbálta előre engedni Sanyit és Sanyi is a nőt, azonban Sanyi volt az előzékenyebb, így előre engedte a nőt, majd próbált utána beállni a sorba. Erre a nő nyomában megjelent Damon Hill, aki nagy elánnal tolta púposra rakott bevásárlókocsiját a hölgy után és csakhamar nullára redukálta a „követési távolságot”, mágnesként tapadva a nőre.
- Együtt vannak? – kérdezte Sanyi érdeklődően.
- Nem, de én vagyok az uccsó! – válaszolta Demon agresszív kismalac stílusban.
- „Ucccsó”? – kérdezett rá Sanyi a szóra.
- Igen. – mondta Damon, s szinte átsugárzott önelégült mosolya a COVID maszkján.
- Akkor legyen Ön az „uccsó” … – kezdett Sanyi a válaszba, miközben megszólalt a boltban a sztentori hang, mely - a „futam” kimenetelét illetően - döntő hatásúnak bizonyult: „Megnyitjuk a négyes kasszát. Kérjük, fáradjanak a kasszasorra.”
- …Főleg így. – fejezte be Sanyi a mondatot, majd egy könnyed mozdulattal átlépett kis bevásárlókosárával a négyes kasszához.

Ott egy fiatal párral majdnem egyszerre ért a futószalag végéhez, de ők picit hamarabb, így Sanyi illedelmesen „besorolt” mögéjük. A fiatalok nagybevásárlást tartottak, s elkezdték pakolni az áruk sokaságát a futószalagra. Ekkor a párocska férfi tagja Sanyi bevásárlókosarára pillantott és látta, hogy csak néhány dolog van benne.
- Menj csak előre.
- Ó, igazán köszönöm. – válaszolta Sanyi meglepve.

Csakhamar megjelent a pénztáros, kinyitotta a kassza kaput, beindította a futószalagot, lecsipogta azt a pár terméket, amit Sanyi vásárolt, gyorsan fizetett PayPass módon és haladt ki az üzletből. A kijárat felé elhaladt a hármas kassza mellett, ahová egy pillantást vetett: Ott állt a futószalag végén Damon Hill, s akaratának megfelelően, valóban ő volt ott az uccsó.

#SzokeAttila #HetkoznapiEmberekVilaga

- Szőke Attila -

[Kép forrása: internet.]

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: