újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Irka-firka

2022. május 1.

Vissza a naplóhoz

2018. január 18.-i jegyzetem:

Szeretek írni, de mint minden, ez is kedvfüggő, meg ihletem sem mindig van. Nem tudom mikor írtam utoljára bármit és bárhová a blogomon kívül, mert sem kedvem, sem ihletem nem volt. Egy időben írkáltam cikkeket, a legtöbbet az egyik barátom weblapjára, mert megkért és akkoriban épp' kedvem is volt, meg témáim is - de volt, amikor Ő adott és arról írtam, aztán ez az írkálósdi lecsengett. Azóta eltelt pár év, néha felsejlett bennem egy halvány szándékféleség, de mindig legyintettem végül, mert erősebb volt az érdektelenség, meg a beszélőkém is rozsdás volt. A napokban megkeresett a fent említett barátom, hogy lenne-e kedvem a weboldalán újra cikkeket írni. Rávágtam, hogy szívesen visszamegyek garázdálkodni oda és így is tettem, ma már firkáltam. Csak egy vicces sztori beleszőve egy körítésbe, de el is kapott a gépszíj, viszketnek az ujjaim, írnom kell. Újra érzem azt a kedvet, amit korábban és élvezem az írkálást, szóval fogom folytatni. Tetszett Neki a mai, azt mondta számít rám a későbbiekben is.

A házügy folyamatban van, pár hét és talán végre OTTHON leszünk.

Aggódom a Margóért. Egy ideje az étvágya nem jó, megy a hasa és fogyott is, sokat. Nyilván utóbbi a hasmenéstől is van, meg kijárkál és lemozogja a kilókat, de fene tudja, már 12-13 éves. Imádom a kettyóst, remélem nem komoly a baj! Diétára fogtam, de emellett dokihoz is kellene vinni, csak ugye most az inkasszó betett.

Ami engem illet:
A szemem játszik egy ideje. Nem foglalkoztam vele, de mostanra feltűnt az állandóság és ennek nyilván oka van, amiről szólni kell a Dokinak. Sokszor fájnak a szemgolyóim, esetenként mozgatásra élesen, de ami gyakoribb az a homályos látás, meg 'villódzás'. Káprázik, vagy nem tudom mi ez, de fehér felvillanások, meg 'szikrázások' vannak. Remélem nem pécézte ki magának valamelyik kór.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: