újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Javulok

2022. január 3.

Vissza a naplóhoz

2015. május 1.-i jegyzet:

A vesém legalábbis, mert a közérzetem még mindig nem jó. A hőemelkedés nem tért vissza, úgyhogy jó úton haladok a javulás felé. A szédülés még megvan, a vérnyomásom eléggé ugrál. Biztos a frontok sem használnak.

A közgyógy még a levegőben lóg. Apám elment 29.-én intézkedni, de közölték vele, hogy nem jár a közgyógy, mert nem kapok kiemelt családit. Jó duma... csak azt felejtették el, hogy amikor indult a közgyógyom, akkor sem kaptam már kiemelt családit. Valószínűleg csak kifogás. Elvették, de apám fellebbezni akar. Én még tévedtem is, amikor azt mondtam, hogy 20 ezren felül van a költség, ugyanis nemhogy a 20, de még a 30 ezret is meghaladja. Mondta apám, hogy 35.000-re jön ki az az összeg, amiben benne vannak a szükséges gyógyszerek a tápszerrel együtt. Majdnem 40.000 csak a gyógyszerköltség és még hol van a 40.000 bérleti díj + rezsi, kaja? Apám volt barátnője kisegített minket, állta a legfontosabb gyógyszereket, meg egy karton tápszert, aztán mire kifogy minden, addigra már talán sikerül visszaszerezni a közgyógyot. Más fizette ki a gyógyszereimet, ég a pofámról a bőr. Múltkor úgy lett asztmagyógyszer is, hogy Anyunak a barátnője akivel összejárt beszélgetni, ő adta ide a tartalék inhalátorát. Gusztustalan, hogy mindenre ráteszik a kezüket, az ember egészsége, vagy a maradék egészsége sem számít. Hogyan vehették el a rokkantnyugdíjasoktól is a pénzt?! A nagybátyámnak hiányzik az egyik lába. Felülvizsgálták és arra jutottak, hogy nem jogosult. Mert? Kinőtt a lába, vagy mi?! Ezek semmit sem szégyellnek. Az ápolásit is piszkálják, remélem nem veszik el azt is valami idióta indokkal, mert akkor nemhogy gyógyszert nem veszünk, de még albérletet sem fogunk tudni fizetni.

Az étvágyam szar, megint 60 kg vagyok. Fáj a gyomrom mindig, ha eszem, ha nem. Biztos nem tesz jót neki a rengeteg sav, gyógyszerem meg nem volt ugye. Itt most kapok.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: