újabb események régebbi események további események
02:16
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Jó reggelt!

2014. november 10.

Vissza a naplóhoz

A mai már inkább hasonlít egy novemberi hétfő reggelre. Hűvös levegő, köd, varjak károgása. Ez kell nekem az ihlethez! Meg friss(!) sósperec és forró tea reggelire.
Tegnap megígértem, hogy írok egy hosszabb bejegyzést - hát ez elmaradt. Ebéd után jóllakott óvodás módjára ledőltem szundítani egyet. Utána meg kötelességtudó főiskolás módjára nekiálltam házi feladatot írni. Keservesen ment, de aztán megtaláltam egy pár évvel ezelőtt lefirkantott vázlatot a Mr Gibbons és a szellemek fája című jövőbeli írásomhoz. Meg is örültem neki, mert ha nagyon akarom, márpedig nincs más választásom, akkor össze tudom foglalni egy oldalban. Egy oldalas elbeszélés! Ki hallott már ilyet? Egy oldalba mi fér? Semmi. Na mindegy, szóval már majdnem kész. Ez a lényeg. Majd ide fel is teszem ma délután és kicsit bővebben kifejtem, mi történt velem mióta utoljára ide írtam.
Legyen most elég annyi, hogy anyóspajtásnak igaza volt - a távkapcsolat egy dolog, de külön országban élni egy másik. Augusztusban meguntam, hogy az "uram" fél éve rám se hederít és döntés elé állítottam. Közös megegyezés alapján úgy döntöttünk, itt a vége, fuss el véle. Na persze megviselt, de túléltem és legalább nem kell a vizsgák meg a tanulmányaim mellett azon görcsölnöm, hogy mégis mi a fenéért nem érdeklem azt, akivel már több, mint három éve együtt vagyok? Persze én is kereshettem volna, és kerestem is párszor, de mindig az volt az érzésem, hogy zavarom, hogy elveszem tőle azt a kevés szabadidejét is, ami van. Inkább vártam, hogy majd ő jelentkezik, amikor neki megfelel. Nem elég, hogy sosem írt egy sort sem, de arról sem szólt, amikor hazautazott Magyarországra. Hogy találkozzunk, ha csak pár órára is. De ez van.
Nem is kell nekem ma másik bejegyzést írnom. Ez nagyjából összefoglalta. Ó és születtek kiscicáink! Öt kis szőrcsimbók, csak sajnos az egyiket véletlenül összenyomta az anyja. Ő volt a kedvencünk; mindenféle színes csíkos tarka kis lurkó. Anyu el is temette a kertben, de előtte kivitte az anyát, hogy "nézd meg, mit csináltál". Azt mondta, hogy a macska még egyszer végignyalta a halott kiscicát, aztán elsétált. Hát igen. Neki nem kilenc hónap kihordani. Annak örültem nagyon, hogy még láttam őket megszületni. A névnapomon, ráadásul, pont mielőtt vissza kellett jönnöm a főiskolára. Meg is osztom veletek az egyik kedvenc egynapos képemet. Egyemmeg, már két hónaposak a kis drágák. Alig várom, hogy végre hazamehessek Karácsonykor, mert pénteken és szombaton dolgozom, és Halottak napján nem tudtam hazamenni. Majd Karácsonykor. De akkor aztán lesz macskázás!

A bejegyzést írta: Reenzy

Hozzászólások

időrendi sorrend

2014. november 10. 10:48
Macskák közt nőttem fel. Kiskoromban mindig volt vagy egy tucat macskánk. Most nincs, csak a fele (a négy kiscica meg két felnőtt) de alig várom, hogy körberohangáljanak. Majd nyithatom ki az ágyam, hogy mindenki elférjen. Össze fogom őket szeretgetni.
2014. november 10. 09:28
Ez az, amit sosem fogsz elfelejteni. A párodat, azt lehet...
Olyan karácsonyom, mint mikor velem voltak, egy egész család, nekem sem lesz már, mert az én drágáim sem lesznek már soha... Róluk, velük kapcsolatban sokkal több emlékem maradt a múltból, mint az exeimről. Ezen nincs is mit meglepődni. Nem érdemelték meg. Nem is volt abban semmi jó.
De értük, a cicacsaládért mindent megtettem, mit tehettem. :-)
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: