újabb események régebbi események további események
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Karácsony és egyebek

2021. december 10.

Vissza a naplóhoz

2014. december 25.-i jegyzet:

Apámat egész nap nem látom, mert hol a volt barátnőjénél robotol, hol a szomszédunknál. Nekünk is ünnep lenne, vagy mi, amit megmondtam neki, de azzal jött, hogy drága ajándékot kapott a barátnőjétől és az enyémbe is besegített, a Kriszéknek meg azért kell segítenie, mert ő majd jön megcsinálni a díszoszlopot. Stresszel, mint az állat, mert nem tudja hová kapjon és a ronyózással engem is idegesít, itt pattogott nekem, hogy a töke tele van, hogy ugráltatják. Aki hagyja magát, az ne panaszkodjon. A fát csak ma este díszítettük fel, nem volt itthon, nem töltöttük együtt a szentestét. Hol itt volt pár órát, hol ott, haza csak pillanatokra jött, aztán kötelezően menni kellett szomszédolni, meg le kellett menni a volt barátnőjéhez, mindezt azért, hogy átadják közösen az ajándékokat, aztán ők beszélgessenek, én meg üljek, mert egymásba vannak merülve állandóan, nem figyelnek a környezetükre, szóval halálra untam magam órákig. Semmiféle Karácsonyi hangulat nincs itthon, ha nem látnám a fát nem tudnám, hogy Karácsony van. Ilyenkor illene visszavenni az évközbeni rohanásból és figyelni egymásra egy kicsit jobban. A tesómnak híre-hamva sincs, apám nem is akarja megkeresni, azt mondja ha a Cintia leszar minket, akkor ő minek keresse? (Bravo! Főleg hogy miatta koccolt le.) Ha ő nem is kíváncsi a saját lányára én azért szeretném tudni, hogy él-e. Sanszos, hogy ez fordítva nincs így, de nem érdekel. Apám szerint ha meghalt volna azt már tudnánk, mert értesítettek volna minket. Ettől még jó volna tudni, hogy mi van vele.
A Karácsony lapos. Nem vagyok gyerek, már értem a lényegét és pont az hiányzik, nem az ajándék. Abból kaptam, de figyelemből, szeretetből megint nem. Most apám magyarázna, hogy hálátlan vagyok, ugyanis tízezerért (vagyis 5-ért, mert felesben vették a volt barátnőjével) vett nekem egy repülőgépmodellt. Értékelem, de jólesne, ha érezném a szeretetet. Nem vártam el az ajándékot, de ha kaptam volna egy jó beszélgetést, jólesett volna, vagy itthon lett volna szenteste legalább. Örült a horgászholminak, meg étcsokit is kapott. Tőlem ennyi telt, a spórolt pénz többre nem futotta, mert a Gabinak is vettem ajándékot, de nem is a tárgyi dolgok a lényegesek, csak már a Karácsony is anyagias ünnep lett. Majd kapok egy monitort a jövőhónapban és kaptam egy DVD lejátszót (apámé volt, de jó állapotban van.) Kaptam egy kis nassolnivalót és a legnagyobb örömöt a repülőmodell okozta. Egy Antonov 225 típusú gép, a nagy kedvencem. Az igazi példányból csak egyetlen darab készült el, még ma is repül és jó volna egyszer elcsípni Ferihegyen. Jól megnéztem tüzetesen a modellt, megvan mindene. A pitot csövek ugyan nincsenek rajta, mert túl aprók lennének. Fáj a fogam egy nagyobbra, de annak borsosabb az ára, úgyhogy arra gyűjtögetek majd.

Mennem kellett volna ortopédiai kontrollra és kiment a fejemből, pedig rajta van a papíron. Januárban kell menni nefrológiára (a vesémnek pacsi, mert nyugton van, 1-2 hónapja nem volt gond), meg majd kontroll vérvételre és ha szar, akkor trafóra is és nem tudom, hogy az ortopédiára mikor kapok új időpontot, gondolom majd csak február-márciusban, ismerve a rendszert.

Rendes volt a Gabi, kisegített és tudtunk kiváltani legalább egy-két gyógyszert. Remélhetőleg lesz közgyógy, de az előzőre is hónapokat vártunk.

Az infúzió most sem válik be, nemhogy nem javult semmi, de napok óta alig van keringés a lábaimban. Lilás itt-ott, meg jeges hideg az egész, combig. Néha érzem, ahogy megindul a vér, aztán újra pang, feszít, majd' lefagy és zsibbad. Néha már levágnám a lábaimat úgy fájnak, meg idegesít az az idegenség érzés, mintha félig nem is az enyémek volnának, de addig jó míg vannak. A kezem is lilul-vörösödik-fehéredik, fáj mint az állat, néha alkarig olyan érzés, mintha felvágták volna.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: