újabb események régebbi események további események
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kert

2014. november 14.

Vissza a naplóhoz

Tegnap gondoltam, h ma pihenőnapot tartok, de aztán csak kimentem egy kicsit, h a szőlő közül kiássam és áttelepítsem a folytonérő málnákat. A pincetető szélére tettem, hogy a beton lefolyóból sáros idő esetén is kényelmesen és gumicsizma nélkül tudjak szedni, amikor szezon van.
A kacsák élvezték a megerősödő napsütés és tisztasági fürdőt vettek. Julcsi, a macska pedig a komposztáló létráját élvezte.
A salátaóvoda tákolmányom sem dőlt még össze és megmaradtak a palánták.
A szomszéd tikjai nem járnak át, amióta ellátom őket tyúkhúrral, ami bőven van a kertben. Talán mégsem szedem ki gyorsan, csak apránként, ahogy eszik. Hiába, a szomszéd kertje mindig zöldebb. Pluszba kapnak még tököt is és nagy kelbimbó leveleket.
A kelbimbót megtámadták a hernyók, de a kacsákkal közösen irtjuk őket. Jövőre kikarózom őket, mert nagyon megdőltek, de most már nem megy, mert eltörne a föld felett közvetlenül. Valamit azért még kitalálok, h ne húzza őket teljesen a földig a súly.
A július végi vetésű cékla elég szép a nagy cipőmhöz viszonyítva, a karalábé kicsi lett, Egy darabig nem nőtt a földibolhák miatt. A póréhagyma is kukacos, viszont a sóska úgy nő, mintha muszáj lenne neki.
A borsót ellepte a tyúkhúr, viszont az augusztus eleji vetés bejött, mert mire hazaértem kintről már szépen terem. Azt még le kell szedni.
Összességében elégedett vagyok, mert nem tudtam vele úgy törődni, ahogy kellene.

Képek itt:
https://www.facebook.com/talatvirag/posts/748791831881972

A bejegyzést írta: Virág

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: