újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Kertben

2014. november 10.

Vissza a naplóhoz

Kaptam 15 db salátapalántát meg felfedeztem magamnál 3 db túlélő rukkola salátát. Összetákoltam nekik egy salátanevelő bölcsődét, ami megvédi őket a kacsáimtól.
Utána kiszedtem a zöldbabot, ami nagyjából megtöltötte a tegnap összerakott komposztálómat, és a helyére tettem ki lila dughagymát zöldhagymának. Már csak lilát kaptam, de az is jó.
A dughagymát két ikersorba tettem, így lett négy sor. Takarás előtt, amit már ledugtam az indiai tojóm kiváncsiskodva ki is akarta szedni, el is hessentettem, de nem vagyok túl félelmetes, mert végig mellettem voltak. Szeretem, hogy mindig a seggemben vannak, ha a kertben tevékenykedek.
Délután még a jostákból is tettem ki pár gyökeres hajtást, meg adtam a Marinéninek is belőle folytontermő málnával és egy tüskétlen feketeszederrel bővítve az új ültetvényét. Megcsodálta az indiai futóimat, és lehet, h tavaszra ő is kér, beindul a kacsabiznisz.
Helyére került a narancsszín málna, de a kétféle szedren még gondolkoznom kell, hogy hová tegyem, a berkenyéről nem is szólva.

http://www.botanikaland.hu/eruca-vesicaria-subsp.-…/rukkola/

http://www.tuja.hu/fekete_berkenye.html

A bejegyzést írta: Virág

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: