újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Lapszemle...

2012. január 15.

Vissza a naplóhoz

Mindig meglepnek az írásaikkal. Most is volt pár érdekes váltás. Zsoltné Éva - eddigi Önmagához képest - remekül váltott (Régi nóta, Felszín című írásaival), de ugyanez elmondható Donna Juannáról is (Tapasztalatok című írás). Továbbá nagyon tetszenek Lizelotte elemező írásai is.

Nékem a héten mégis Oláhné Fodor Zita Mariettától a Csak úgy - írogatok ... című sorozata tetszett legjobban.

A bejegyzést írta: bokorur

Hozzászólások

időrendi sorrend

Tisztelt Bokor Úr!

Köszönöm megtisztelő figyelmét, s az elismerést!
A kiemelteknek s mindenkinek egyaránt aki itt ír, gratulálok, hisz nagyon sok, nagyon jó írást tudunk olvasni.Üdvözlettel,

Zita
Tisztelt Olvasók!
Köszönöm, hogy figyelemmel kísérnek!
Nyugodjanak meg, mindannyiuk megérdemelte a kiemelést.
Bokor
Köszönjük a munkásságát Bokor úr!

Pussz, Tündér
 
Kedves Öntől, hogy megemlít Bokor úr! Bár nem érzem, hogy kiérdemelném, hisz csak agyalásaimat, gondolataimat írtam le. Bár talán mind ezt tesszük. :-) Köszönöm!
Ebben most egyet értünk. Zita írásai nekem is nagyon tetszettek. Benne a házasság minden keserűségével és mégsem keseregve...élvezhetően és nem unalmasan. Fél szavakkal, amit mégis mindenki ért. Nagyon jók!
Kedves Bokorur!

Támogatom az elismerését! Zita nagyon szépen festette meg az élet változékony hangulatait!!! Gratula Zitának (és neked is Zs. Éva :) !

Üdv:Ailet
Kedves Bokorur!

Megtisztelő, hogy említést tesz rólam is, hogy "eddigi önmagamhoz képest" tudja be a váltást és kiemel két írásomat. Sajnos visszaeső bűnös vagyok én! Ha olvasná a "Csak egy numera" c. írásomat, nem tudom akkor mit mondana? Vagy?... azt már nem is merem kimondani. :-)
Lizelotte, Donna írásait én is szeretem. Zita pedig igen közel áll hozzám, mint ember. Ettől függetlenül számomra az ő írásai kissé elvontak... nem találom a helyes kifejezést. Vele ellentétben változatlanul kibontva szeretem a történeteket, sajnálom. :-)

Puszi,
Éva
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: