újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Lassan, de biztosan

2023. január 8.

Vissza a naplóhoz

2022. november 10.-i jegyzet:

Végre megmozdult az állóvíz. Még csak most (talán holnap) fogunk tudni elkezdeni fűteni a konyhában, de legalább elkezdjük. Ideje, mert már befagy a szerszámunk. A másik jó hír, hogy kályhám is lesz, talán pénteken ideér és nemsokára felkerül a kémény is a ház falára, aztán akkor nálam is lesz fűtés. Meglesz a Karácsonyi ajándékom. :-D Én ezt betudom annak. 70 rongy + postaköltség lesz a kályha, viszont csak egyszer kell megvenni. Már nem érdekel a hideg, erőt ad a tudat, hogy hamarosan megszűnik!

Az étvágyam nagyon jó egy ideje, nem tudom mi az elég. :-D Rámférne a hízás, a fater szerint a képemen már látszik egy kis gyarapodás. A frontokat érzem, de nem vészes a helyzet. A Raynaud dolgozik, a bal nagylábujjam gyakran teljesen érzéketlenre fagy, meg színes kezem-lábam, viszont a szívemet még békénhagyja, csak akkor görcsöl be a koszorúerem, ha hideget fogyasztok, vagy ha fázom, de próbálom ezeket elkerülni. Nem tudom mi okozza, de az utóbbi időben kiesnek dolgok, nem emlékszem, hogy egy adott dolgot én csináltam, meg nem tudom hogyan kerülnek tárgyak az adott helyekre. Valamelyik nap nézem a macskakajás vödröt, hogy hiányzik belőle egy elég jó adag, pedig emlékeim szerint tele volt. Kérdeztem a fatert, hogy vett-e ki belőle, de azt mondta nem, minek vett volna? Totál nem emlékszem, hogy én vettem ki, ráadásul többször kellett ahhoz belenyúlnom, hogy annyi fogyjon, szóval napokig nyúlkáltam bele és nem emlékszem. Tegnap este ittam az üdítőt, de maradt még egy kevés a dobozban, itt volt mellettem az éjjeliszekrényen, aztán elaludtam. Éjjel felkeltem, ettem, aztán inni akartam, de nem volt ott. Gondoltam kivitte a fater, bár ő nem szereti a narancslevet. Reggel láttam meg, hogy méterekkel odébb van, a földön, az ágy mellé állítva, ráadásul a másik oldalon. Hogy' és mikor került oda, na meg miért? Már a múlthónapban is kiestek dolgok, meg órák, pedig tuti nem aludtam. Pszichózisos epizódokban volt az, hogy öntudatlanul csináltam dolgokat, meg kiesett az idő és történések, de most nem hiszem, hogy az van, mert nem vagyok 'bekattanva', meg nem hallucinálok olyan durván és nincsenek tévképzetek. Gőzöm sincs mi történik velem mostanában. Remélhetőleg nem megy el a maradék eszem is. :-D

Az Ildiék megint undorítóan viselkedtek és végre felébredt a fater, hogy nem kell velük foglalkozni. Mióta magyaráztam neki, hogy csak kihasználják, meg hogy ez nem család. Végre látja, remélem tartani is fogja a távolságot, mert már tele volt a tököm a vergődésükkel, mivel én már egy ideje nem foglalkozom velük, viszont mindig hallgathattam, hogy mi volt az újabb ocsmány húzásuk. Mi megvagyunk, bár a napokban 'betriggerelt' az alázással és szokás szerint dühöngtem, de ezt leszámítva nem gázos a légkör mostanság.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: