újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Le lett

2022. május 24.

Vissza a naplóhoz

2018. június 25.-i jegyzet:

betonozva a wc & mosóhelyiség alja, ezzel együtt visszakerült a retyó a helyére. A következő a tusoló lebetonozása lesz, de mivel a vizes cseszett jönni, így másikat kell keríteni, addig viszont nem tudunk haladni.

Tegnap este megszületett Kitti, az unokahúgom lánya.

A kutyám ki lett költöztetve az óljába, amivel több-kevesebb sikerrel ismerkedik. Inkább kevesebbel, mert sokat nyüszít, pedig futóláncon van, de ő az egész udvart be akarja járni, meg be akar jönni a házba. Elég jól elvan 1-2 órákat, aztán nyomja a koncertet egy darabig és hiába megyek oda megsimogatni, amikor eljövök mégjobban nyüszít. Ha nem megyek oda, akkor hamarabb megnyugszik.

Ma lett kencém, amit ajánlott a doki. Nem csoda, hogy elfelejtettem a múltkor a nevét: solutio antisudorica. Nyelvtörőnek se' rossz. Fürdés után (a kezelendő területet jól megtörölve) kell felvinni egy kevés szert. Állítólag kicsit csíp, de az nem érdekel, csak hasson. Most, hogy lehűlt az idő pár napja, kell a zokni, sőt a kesztyű is néha, mert 19-20 fokban már lilul kezem-lábam, meg zsibbad-szorít és jön a szokásos fázásból adódó nedvesség is, ami ördögi kört hoz létre az átnyirkosodott kesztyű-zokni miatt, szóval remélem segít ez a szer. Igaz, elvileg most már újra meleg lesz, de akkor is fennáll a gond, amivel kezdeni kell valamit. Ma este bekenem magam és várom a csodát.

Továbbra is boldogítanak a villódzások a szememben, hol csak egy ponton villan fel, hol az egész kép, mintha villámlana egyet és sokszor pillanatokra mozogni/hullámzani látok mozdulatlan tárgyakat, vagy nem tudom kivenni mi van előttem, csak ha 'rázoomolok', meg gyakran homályos a kép, hiába pislogok párat, vagy dörgölöm meg a szememet. Sokszor a könnyem is szabályosan folyik, apám már megkérdezte 1-2×, hogy miért bőgök? :-D Remélem nem krepál be a szemem, persze lehet, hogy csak az idegrendszerem csap be, mert olyan is van időnként, hogy amikor fekszem, akkor mintha rezegne/hullámzana alattam az ágy, mikor-melyiket érzem.

Be kellene már jelentkezni ide, több okból is - legfőképpen mert ez az otthonunk - de nem tudok dokihoz menni, pszichodokihoz sem, stb. Az öregem azt mondja, hogy még nem akar átjelentkezni ide, mert akkor át kell irányítani a pénzeket is és megint leállnak, aztán szívunk. Mondom úgysem ússzuk meg, egyszer úgyis be kell ide jelentkezni! Azt sem lehet, hogy hónapokig nem lát orvos, nincs levéve a vérem, stb., mert ugye itt nem tudok elmenni, ha nem tartozom ide, Pestre meg nem tudok felutazni.
El kéne pedig jutnom sok helyre, meg pszichodokihoz is, de ahhoz össze is kellene szednem az erőmet, mert a 20 éve cipelt dolog egyre gyakrabban nyomaszt, szinte már elviselhetetlen a dolog és mostanság is annyira mar, hogy egy ponton minden erőfeszítésem ellenére könnyezni kezdek. Nem hagyom magam összeroppanni, de levontam belőle, hogy sürgősen helyre kell tenni azt a dolgot amennyire lehet, mert nem jó jel, amikor az ember már ennyire nem bír el valamit. Persze itt jött megint az, hogy hogyan menjek oda hozzá kicsomagolni a témát, hangosan kimondani a dolgokat, ha már a gondolattól, meg a tudattól is önkéntelenül könnyezni kezdek? Nálunk sosem volt szokás megnyílni, főleg annyira, szóval nagyon idegen és kellemetlen érzés a számomra. Segítségre azonban szükségem van, szóval fel kell vérteznem magam a beszélgetésre.
Az se segít a hangulatomon, hogy megint magasról le van szarva a szavam. Mi a frászt képzel a faterom, meddig mászhat bele az életembe és a döntéseimbe?! Ez az én életem és nem fogja megszabni azt is, hogy egy nap hányszor lélegezhetek, mert lassan ott tartunk. Irányítsa a maga életét, ne az enyémet! Az egy dolog, hogy bizonyos mértékig beleszólhat a döntéseimbe és dönthet helyettem, de ő már messze túlmegy a hatáskörén. Mindezt neki is megmondtam, de persze lepergett. A fejemet a falba tudnám verni a feszültségtől, dühtől, kíntól. Nem igaz, hogy nincs kiút, valamerre lennie kell! Ez már nem az első eset volt, arról nem beszélve, amikor pajzsként funkcionálok és rám hivatkozik, vagy rámken dolgokat. Nevetséges, amikor előjön a "de nem mondhatok nemet!" szöveggel. Ahogy az én szavamat le tudja szarni, úgy másnak is nyugodtan nemet mondhat, ha valami nem alkalmas, vagy valamit nem akar. Azt is nyugodtan megmondhatná az engem érintő témáknál, hogy megbeszéli velem/megkérdez, de azt nem kell, a hátam mögött kell mindenféléket csinálni. Mikor ezeket elmondtam, le lettem ordítva, szokás szerint. A tököm tele van! Nem vagyok egy élettelen báb, akivel mindent meg lehet tenni! A nyárivillám csessze szét az egészet! -.- Tele vagyok feszültséggel és üvölteni tudnék. Fel akarom magam építeni, de itthon folyton le van rombolva az a pár tégla, ami az alap. Mindig a jó oldalt keresem és meg is szoktam látni, de most csak egy nagy mélység tátong előttem, ami próbál lehúzni. Nem engedem, de néha nagyon megtelik a tartály. Valahogy majd lesz. Most nem látok a ködtől, ami az agyamat körbevonja. Egyszerre van bennem remény és a nagy semmi, szép kis ellentmondás. Megint nem tudok enni, aludni, kezdek érdektelenné válni, hányingerrel karöltve liftezik a bélésem, nagyon ingerlékeny vagyok, szóval nem állnak jól a dolgok és tenni kell ezellen, mert kezd a 2012-es helyzet kibontakozni. Megint jól teledzsuváztam a posztot. Majd felállok megint.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: