újabb események régebbi események további események
19:49
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Legutóbb írtam

2022. szeptember 19.

Vissza a naplóhoz

2020. december 20.-i jegyzet:

hogy jól vagyok, erre másnapra lerobbantam. :-D Előtte is volt egy kis ezmegaz', de jelentéktelennek ítéltem, mert nem gondoltam, hogy előszél, főleg mert aztán jobban lettem néhány napra. Szokott módon dokumentálom a dolgokat, hogy jobban átlássam ezt a visszaesést is.

Pont egyhete vagyok szimbiózisban az ággyal, egyrészt mert megint 15-16 órákat alszom, másrészt ha ébren is vagyok, akkor sem bírok felkelni, mert nincs erőm, vagy nagyon fent van a vérnyomásom, vagy mert terhelésre megint légszomjam van és szorongat a mellkasom-karom. Ha nevetek egy nagyobbat, vagy köhögök/tüsszentek, akkor is belemarkolnak a szívtájékomba. Ezek ellenére időnként felkelek kis időre, mivel amúgy sem tesz jót a folyamatos fekvés és nincs kedvem megint tüdőgyulladást, vagy felfekvést begyűjteni, de a macskákat úgyis el kell látnom, meg wc-re is ki kell menni, szóval amíg ezek miatt ágyon kívül vagyok, addig le is tudom a napi kötelező felkeléseket. Ha az nem megy, akkor is legalább felülök időnként. A fater megint másik bolygón él, de hellyel-közzel segít ebben-abban. Pestre sem megy, mert nincs aki segítsen, meg szükség esetén orvost hívjon.

Helyzetjelentés, hogy később lássam, honnan indultam és mióta tart egy s más:

- Ízületi gyulladás sacc/kb. egy hónapja
- Az étvágyam megcsappant kb. másfél hete, de még nem ment el teljesen
- Időszakos hányinger (akár napokig)
- Rossz közérzet
- Gyengeség
- Folyamatos szédülés, fejfájás és fülzúgás (a mérték változó, attól függ mennyire magasra mászik fel a vérnyomásom)
- Majdnem folyamatos hőemelkedés egy hete, ehhez társul, hogy ég a szemem-fejem és ezerrel izzadok, bezzeg nyáron csütörtököt mond a légkondim. Hülyén vagyok összerakva. :-D
- Aluszékonyság
- Megint gyakran szorít a karom és a szívtájékom, hátba sugározva, amihez megintcsak jön a hányinger, ami ugyancsak ételundort eredményez
- Továbbra is mosogatószer utóízű minden, de ez már vagy másfél-két hónapja így van

Könnyebb lesz követnem a változásokat, ha visszaolvasom ezeket.

Ma megint temettek a Gabival, de nem veszem fel és már magyarázni sem kezdem, hogy túloznak, mert mindig az a reakció, hogy nem veszem komolyan a helyzetet, szóval meddő vita lenne.
A kedvem nem rossz, sőt, gyakran felpörgök, persze magam sem tudom mitől, de nem is érdekel, a fő, hogy vannak jobb perceim, esetleg félóráim. Időnként rossz kedvem is lesz, de az sem tart sokáig.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: