újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Ma Tompán jártunk

2023. szeptember 12.

Vissza a naplóhoz

Nem igazán vonzott a dolog, mert nem szeretek vásárolni, meg a tömeget sem bírom, de úgy voltam vele, hogy legalább nem itthon rohadok addig sem. Az Ildi vitt minket kocsival, hogy el tudjuk hozni a cuccokat. Meglepően olcsó volt jópár dolog, szóval viszonylag sokmindent tudtunk venni anélkül, hogy az nagyon fájt volna a pénztárnál. :-D Édességből is tudtam venni annyit, hogy egy darabig nem kell venni. :-D Bazi nagy az a hipermarket és csomó minden kapható.
Mesélte az Ildi, hogy ők is ott voltak vasárnap a börgöndi repülőnapon az unokahúgomékkal és látták a balesetet. Pont felvették, mert a gépet videózták és viszonylag közel voltak a becsapódás helyszínéhez. Mondta az Ildi, hogy kétszer áthúzott felettük gond nélkül és a harmadik után történt a baleset. Ahogy láttam a felvételen, az orsózás végével nem volt rendben valami. Mintha sem a sebesség, sem a magasság nem lett volna elég. Az is megeshet, hogy valami miatt nem tudta irányítani a gépet a pilóta. Durva volt látni-hallani ahogy a földbe csapódik a gép és felrobban, közben tudni, hogy ez nem egy filmjelenet, hanem a valóság. Azóta is nyomaszt, holott csak a felvételt láttam-hallottam, mégis újra, meg újra bevillan, szóval élőben mégkeményebb lehetett. Népszerű volt az apa-fia páros, sok repülésrajongó számára volt ismerős a nevük és a kis veterán gépük. Ahogy repülős körökben szokás mondani; kék eget Nekik!
Füvet kell vágni, mert már dzsungel van. A fejemen nemkülönben, úgyhogy azt is rendbe kell tenni. Remélhetőleg nem cseszem el megint annyira, hogy sapka nélkül ne tudjak kimenni az utcára. :-D

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: