újabb események régebbi események további események
09:22
wXavBLqjCthMSuKG regisztrált a weboldalra
12:27
Tündér módosította a naplóbejegyzését
12:26
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Magyar-hollnd

2011. március 23.

Vissza a naplóhoz

Talán régóta nem volt ennyire várt mérkőzés magyar berkekben. Sőt, páros mérközés. Mindeki a nagy felébredést, a kitörést várja. Mert legyünk őszinték, már ideje volna. Régi a pangás. Beleuntunk.
Most a kérdés, csak az, hogy lehetséges lesz-e. Mert a hollandusok sem üdülni jönnek, nem fognak tétlenkedni. Nekünk előre kell lépni, nekik elől megmaradni. Erre mondjuk, hogy majd elvállik. Nem feltétlenül kell azt mondani, hogy most, vagy soha, bár a magyar szurkolók hajlamosak erre. Ezt jelenti az Aranycsapat öröksége.
Mert nehéz Geráéknak oda felnőni, de soha jobb lehetőség. Itt ez a magyar-hollnad, holland-magyar...Istenkém, milyen szép lenne. Már csak a győzelemért is, még inkább a rajongókért. Az biztos, hogy máskor a meccs napján már nem lenne jegy.
De ne rugjuk messze a labdát. Vegyük sorba. S a csapat is vegye sorba.
Ugye először van ez a hazai összecsapás.
Péntek este, Puskás Stadion.
Sajnos nem tehetem, hogy ott legyek. De itthon, a tévé előtt....Már szervezem az estét. Akkor nyugalmam (Nyugtalanságom?) érdekében minden családtagom látogatóba megy. Valakihez. Akárkihez, az nem számít, csak itthon ne legyenek. Hadd üvőlthessek kedvemre Dzsudzsák góljainál. Kettőt rug. Szerintem egyet Tőköli is bepöcköl. A becsület kedvéért a nagy visszatért van Nisterloy rug nekünk is egyet. Király kezet fog vele. Ez így szép.
S mire megeszek egy fél kiló tökmagot, már győztünk. Szép játékkal remélhetőleg. A visszavágón aztán meglássuk mit hoz össze Egervári mester serege. Egyszer ezen legyünk túl. Sikeresen.
A meccs után jelentkezem.
Azt írtam ugye, hogy : 3-1 !
Hajrá magyarok !

A bejegyzést írta: Gyuri

Hozzászólások

időrendi sorrend

Szia Gyuri!
A második meccs fantasztikus volt! Kár, hogy nem győztünk:-(
Üdv,
Pinokkió
Szia!

Ez a nagy esemény ma lesz?
Csak, hogy készüljek lelkileg. Nálunk négy férfi van :-)

Jó meccs nézést ! Kyra
Szia Gyuri! Nálunk férjem nagy foci rajongó, sajnos Én az ellentéte vagyok nem szeressem..., mégis kijövünk, érdekes! Ellentétek vonzzák egymást? A te naplód is olyan meghitt amúgy, családias jó ilyet olvasni, ma meg is nézem atöbbiiű társunkét is! Üdvözlettel Orsolya
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: