újabb események régebbi események további események

Mai kiruccanásom

2016. május 7.

Vissza a naplóhoz

Kicsit szédelgek, mert megcsapott a május szele. Itt ugyanis csak az van. Kimentem a piacra, nagy a nyüzsgés, talán attól is szédelgek, annyira elszoktam a sok embertől, ritkán megyek emberek közé. Mondogatják, az ember társas lény, de én inkább egyedül érzem jól magam, nem lökdös senki és alkudoznom is csak magammal kell.
Szóval elmentem a piacra néhány palántáért, de nagyon drágák. Érdekes, mert meg is értem, tudom, mennyit kell dolgozni érte, ugyanakkor, ha belegondolok, az egész csak pár ezer forint, míg mások ügyeskedéssel, munka nélkül milliókat vágnak zsebre. Tőlük sem irigylem, számoljanak el magukkal, csak azt nem szeretem, hogy akiknek nem nyomják zsebeit nagy pénzek, azokat vakoknak nézik és azt gondolják, nem látnak semmit. Pedig látnak, de minek..
No, ennyit a mai piacozásomról..

A bejegyzést írta: Ilona

Hozzászólások

időrendi sorrend

2016. május 7. 19:35

megtekintés Válasz erre: Sanda - 2016. május 7. 10:31

Ilonám, aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni.Régi igazság.

:-)
2016. május 7. 12:44
Ilike!

Hasonló élményben volt részem.Én is piacoltam ma és én is rájöttem,drágább minden mint egy éve.Azért vettem pár palántát(estefelé sem fogok unatkozni),meg pár virágot is.Gyönyörű petúniákat találtam és egy csomó árvácskát.Annyi könnyebbségem volt,hogy a leányzó elém jött a kocsival,így hamar hazaértem.Ment a drágám délutánra dolgozni,így vele foglalkoztam először,majd miután elment,elkészítettem a helyet a palántáknak.Jól elfáradtam,most itt lihegek:)
Ha pihentem egy órácskát,majd folytatom a dolgom,mire megjön az eső,legyen minden a földben aminek ott a helye.
Jó palántázást neked is!Puszi
2016. május 7. 10:31
Ilonám, aki dolgozik, nem ér rá pénzt keresni.Régi igazság.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: