újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Margit

2022. május 4.

Vissza a naplóhoz

2018. január 25.-i jegyzet:

Még annyit az elején: ha minden igaz, a jövőhéten költözünk. Én erre nem veszek mérget, mert nálunk soha semmi nem úgy alakul, ahogy kell, vagy ahogy terveztük. Most így néz ki a dolog, aztán majd kiderül, hogy összejön-e.

A macskával nem lehet elindulni a dokihoz, mert szerencsétlennek még mindig hasmenése van és sejthető, hogy mi fogadná a dokit a hordozóban a macskán kívül, mire a rendelőbe érne vele az öregem, így macska nélkül ment ma beszélni a dokival, hogy mit tegyünk és van-e tippje a baját illetően. Azt mondta a doki, hogy sokminden okozhatja ezt az állapotot és meg kellene vizsgálni, meg infúzió sem ártana a kiszáradás megelőzése érdekében, de mivel az erős hasmenés miatt necces szállítgatni, előbb azt kell itthon csillapítani és amint alábbhagy, sürgősen be kell vinni vizsgálatra. Szigorú diétára fogta, nem kaphat alaposan átfőtt rizsen és színhúson kívül semmit, meg persze sok vizet kell neki adni. Már megfőztem neki a rizst, remélem beválik. A szeme furcsa, mintha valami hártya lenne rajta. Azt mondta, hogy ennek is több oka lehet a legyengült immunrendszertől kezdve a bélfertőzésen át a kevés folyadékig (iszik Ő sokat, csak a hasmenéssel elveszít sok folyadékot), meg sok - akár súlyos - oka lehet, hogy ilyen a szeme, szóval mindenképp' ki kell Őt vizsgálni.
Írt fel antibiotikumot, meg székletfogót, holnap ki lesznek váltva. Ha beválik, akkor irány az orvos. A költözés miatt is jó volna, ha megállna a hasmenése, mert 3 órát fogunk kocsikázni, szerencsétlen nem feküdhet majd a saját piszkában. Reméljük addigra rendbejön! Stramm egyébként. Ahhoz képest, hogy mennyit megy a hasa virgonc, eszik-iszik, tegnap kiszökött és mikor utánamentem, látom hogy lapul, majd fészkelődik ugrásra készen és kilőtt mint egy rakéta, felrohant a fára egy madár után. Remélem a legjobbakat!

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: