újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Meddig tart a türelem?

2021. október 20.

Vissza a naplóhoz

Egy kilenc emeletes hat lépcsóházas tömb első lépcsőházának nyolcadik emeletén lakom, már 25 éve. Az emebr megszokja tolerálja a másik zajait. A felettem lakó idős hölgy pár éve elhunyt, az örökösök előbb átgondolták mit tegyenek majd egy év üresség után úgy döntöttek eladják, így aztán a múlt év vége felé elkelt a lakás.
Nem volt egy lelakott lakás, mert a néni felújította, és szépen rendben tartotta a lakást, de az új tulaj még is úgy döntött átalakíttatja a saját ízlése szerint. Megterveztették és aztán az idei év első hat hónapja azzal telt, hoyg bontottak, rontottak, , aztán jött a beépítés, ami szintén nem kis zajjal és csörömpöléssel járt! A fűrdőszobát telejsen átalakították zuhanyfülkés helységgé, és felszedették a szalagparkettát felszedették, felcsiszoltatták az eredeti mozaik parkettát, átfestették a lakást, klímát tetettek mindehova. Aztán beköltözött egy fiatalemebr azt hittem az új lakó, de kiderült nem és még vannak dolgok amiket szerelnek. Közben a vízvezeték modernizálása közben egy elzárót nem jól szereltek fel, s egy késő délutáni napon a múlt hónapban levágta az elzárót, és elárasztotta a lakást a víz!
Onnan tudom, hoyg nálam a közlekedőben a fürdőszobában és a falon folyt a víz, Hívtam a lakót, és gyors rohangálás elzárták a vizet, megtörtént a hiba elhárítása, és mára már lassan a falim is kiszáradtak, csak most nekem kellene tapétáztatni, festetni, csempéztetni, mert helyre kellene hozatni a nálam keletkezett kárt is. Van biztosításom, de az egyik azt mondja a belső biztosítás csak arar fizet amibe befolyt a víz és okozott kért! A falakra is kötött biztosítás viszont csak munkadíjat térít, szóval an mit összeszednem, hoyg hogyan miből a rokkant nyugdíjamból épp megvagyok!
A kivitelező azt mondta szólok eljön megcsinálja, csak szerezzem be az anyagokat!
Azóta a cslaád is megjelent akik megvásárolták a lakást, de azóta is szinte majd minden nap rendezkedés, fúrás faragás folyik,
Én elhiszem idő kell mire megtaláljuk mindennek a jó helyét, vagy kényelmes lesz a lakás, de azt is gondolom figyelni kellene a többiek nyugalmára is!
Nincs a lakásban szőnyeg, fémlábú széke, asztalok és mit ne mondja nem vagyok állat ellenes, de a kutyának is egy szoba aho, aztán a játékaival szintén elég zajos!
Ismerős eljött hozzám és azt mondja Ő már régen felmet volna és vagy kipakolta volna, avgy nagyon határozottan kiosztotta volna őket!
Én lépcsőházi találkozásnál megkérdeztem nem széndékoznak.e valami karc csökkentést a székek lábai alá, mert hangos si, és a metlakit is összekarcolja de mondták jó az úgy nem zavarja őket, mondtam a zaj engem igen!
Mosolyogtak és elmentek.
Ma egséz nap fúrnak, mert a fútésnél adódóott hiba
Amennyiben hét végégig nem fejezik be a azjongás ilyen hangos művelséét lehet én is felmegyek és elrendelem a csendet de kegyetlenül, csak még ki kelelne vaalmi jó poénos megoldást!
Amennyiben van ötletetek szívesen várom !

A bejegyzést írta: Divi Éva

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: