újabb események régebbi események további események
15:19
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
14:29
DlYqhrRSVfi regisztrált a weboldalra

Még mindig nincs fűtésünk

2023. január 7.

Vissza a naplóhoz

2022. október 31.-i jegyzet:

mert a fater meghúzta a hátát kb. egy hete és nemhogy a dögnehéz sparheltet nem tudja megmozdítani, de még magát is alig. Ha nem mozog, akkor is be akar szakadni a háta. Alig alszik éjszakánként, a lóbalzsam is csak ideig-óráig hat, szóval ha a napokban jön a pénz, vesz valami ütős fájdalomcsillapítót. Tegnap kapott egyet a szomszédtól, az jól hatott. Az sem segít a helyzeten, hogy az ő ágya is ki van feküdve, meg hogy nem tud tartós ágynyugalomban maradni, mert vannak dolgok, amiket én nem tudok megcsinálni (pl. vásárlás). Lehetne hívni két szomszédot, hogy húzzák arra a kívánt helyre a sparheltet, ahol ki lehet vezetni a kályhacsövet, de senkit nem lehet ide beengedni a körülmények miatt. Szégyelli ő is, mégsem változtat. Én amennyire tudom takarítom a romokat, de ő újra agyonvágja az igénytelenségével. Azt tudjuk csinálni, hogy ha jön a pénz, akkor vesz mégegy csövet, amivel megtoldja a már meglévőeket és úgy el fog érni, ahová kell anélkül, hogy meg kéne mozdítani a sparheltet, így végre el tudunk kezdeni fűteni. Ideje lesz, mert hideg van a házban.

Egy hete megszületett az unokaöcsém lánya, de én nem bájolgok, mert egyrészt szemetek voltak (megloptak minket, meg gúnyt űztek az állapotomból, ami önmagában nem izgat, csak az elvtől kell okádnom, hogy családon belül történt), másrészt nincs is kapcsolatunk. Fater még mindig erőltetné, ami nincs, de felőlem alázkodjon meg, ha jólesik neki.

El ne kiabáljam, de még mindig tart a remisszió. Ha a frontok hatásait és a hideg miatt aktiválódott Raynaudot leszámítom, akkor jól vagyok és remélem, hogy még kitart ez sokáig!

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: