újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Messze...

2011. március 25.

Vissza a naplóhoz

Olyan gyorsan telik az idő..., nemsokára itt a Pesti két és félnap Barbinak! Szülői segítséget kértek, de sajna mi mindketten dolgozunk, szállás megoldva nekik...! Viszont még sem lesz egyedül hiszen testvéremék fönt laknak és telefonon ha bármi van szólhat nekik! De ha nem tudná elérni majdan őket bármi oknál fogva remélem az a nagyon kedves baráti házaspár segít ennek a törékeny kislánynak, hogy ne érezze azt hogy nem vagyunk vele!

Nekünk sem lesz könnyű, mint minden szülőnek de Tudom Pesten sem lesz egyedül a társulatnál!

Köszönöm milliószor és még annál is többször!

Más, még 4 nap telik el....

A bejegyzést írta: Orsolya

Hozzászólások

időrendi sorrend

Szia Kyra! Igaz nehéz szívvel engedjük el gyermekeinket, hiszen egy gyerek akár hány éves vagy hol él, csak a mi kisgyermekünk marad míg világ a világ..., Én is nehezen engedem el, de kell hogy megszokja az önállóságot,hogy nem vagyunk mindig a háta mögött igaz? Köszönöm kedves szavaidat most segítettek nekem!

Legyen szép estéd! Pusz Orsolya
Szia Orsolya !

Hidd el, nem lesz semmi baj.
Én is így engedtem el a fiamat többször, legutóbb éppen Rómába, az iskola által szervezett kirándulásra. Még a külképviseletünket is felhívtam, hogy ha véletlenül telefonálna a gyerek :-)
Szerintem a fiacskám a kirándulás altt azt sem tudta, hogy világon vagyok, annyi új benyomás érte. De ez szerintem így van jól.
Puszi Kyra
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: