újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Mindenféle

2022. szeptember 27.

Vissza a naplóhoz

2021. február 17.-i jegyzetem:

Legoztam ma, kicsit másképp'. :-D Fater nemrég vette a láncfűrészt, de máris többedszer kellett szerelni. Mivel szeretek 'Legozni', mondtam, hogy majd én szétszedem és megnézem, hogy mi a gond. Először az volt a baja, hogy nehezen indult be, akkor az derült ki, hogy csúszik a berántó zsinórja, szóval kellett bele másik. Azzal már könnyebben beindult, viszont utána valami kotyogott benne, gondoltam egy csavar. Megint szétszedtem, valóban az volt és ahogy keringett benne, szarrá törte a ventillátorlapátot. Került bele fém, azzal tovább is fog tartani. Tegnap felakadt a gáz és nem lehetett leállítani, csak a főkapcsolóval. Ma pedig láncot kellett élezni.

A másik 'páciens' a mobilom volt, az a fűrésszel ellentétben majdnem a sírba tett, mert 4 órát csesztethettem, mire életre kelt. :-D Nem akart bekapcsolni és hiába tudtam mi lehet a gond, nem vagyok telefonszerviz mindenféle szükséges kellékkel, így szívatós volt a dolog, amit megspékelt a kezem szarakodása is. Nem vette a telefon az adást, akárhogy' nyomogattam a bekapcsoló gombot, szóval gondoltam, hogy már szutykos lehet belül és nem érintkezik. Egy ideig próbáltam a nyomogatással elmozdítani az akadályt, de ahogy a vérnyomásom nőtt, úgy csökkent a türelmem. Sebaj, szétszedem, kidzsuvázom, azt' jó lesz - gondoltam én. A hátlap leszedése után elémtárultak a hangyaf@$znyi csillagcsavarok, amik nyilván nem leptek meg, csak nincs műszerészcsavarhúzóm. Nem baj, van ezerféle kés, valamelyiknek a hegye csak passzol. A sokadik végre megmozdította az első csavart, viszont addigra a kezem szart be, bemerevedett és kezdett érzéketlenné válni. Kiolvasztottam, aztán folyt. köv. Nagynehezen kicsavartam az elsőt, aztán a másodikat, majd megint kézmelegítés, hogy érezzem is mit csinálok, erre a harmadik kis szar nem moccant és a többi sem. Jól ráhúzták, amit spéci csavarhúzóval ki lehetett volna erőszakolni, de késheggyel nem. Azok kicsavarodni nem akartak, én meg becsavarodni készültem, mégegy sor nénikézés közepette megpróbáltam hozzáférni a gomb érintkezőjéhez egy vékony ecsettel, de alig sikerült, miután a csavarok ugye fogták a lapot. Ekkor jött nagyon jól a kis modellezőecset. Nagynehezen előkerült és bingo, befért! A kezem persze ekkorra intett be megint... Tökig benyomtam a szálakat, gondoltam vagy ez, vagy semmi, de Istennek hála kilökött egy adag szutykot. Hiába buzeráltam tovább, több nem jött ki, ahhoz tényleg szét kéne kapni az egészet, az meg csak szervizben megy, mivel nekem nincsenek hozzá szerszámok, de itt meg nincs szerviz. Baján van csak, plusz nincs most lóvé sem a munkadíjra. Visszalegoztam a csavarokat, meg mindent és egyből vette az adást a telefon, szóval tényleg a dzsuva volt a gond, ami a jobbik eset. Remélhetőleg bírja addig, míg el tudom vitetni egy alapos tisztításra, mert ez a késes megoldás elég merész dolog volt, mégegy ilyen kört nem bírnak ki a csavarok, szóval remélem nem kell megint szétszednem.

Alex megint szenved, szóval elkiabáltam a dolgokat. Fog kapni gyógyszert, remélhetőleg használ majd megint. Ha nem, akkor nincs több eszköz, amivel segíthetnénk, úgyhogy bízom a gyógyszerben.

Szarul vagyok, de már meg sem lep. Gondolom megint változik az idő. Nem izgat, csak a roham kerüljön el.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: