újabb események régebbi események további események
23:08
L. Alexa módosította a cikkét
23:07
L. Alexa új cikket töltött fel
22:38
Új cikk került fel a weboldalra
22:36
Új cikk került fel a weboldalra
22:03
Ilona módosította a cikkét
21:53
Ilona új cikket töltött fel
21:34
Yolla új cikket töltött fel
19:59
L. Alexa új cikket töltött fel
16:09
Yolla válaszolt egy szavazásra
14:26
Yolla új bejegyzést írt a naplójába
10:37
Yolla új cikket töltött fel
21:33
L. Alexa új bejegyzést írt a naplójába
21:18
Új cikk került fel a weboldalra
16:41
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
16:39
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
16:17
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
18:59
L. Alexa új cikket töltött fel
14:33
Yolla új cikket töltött fel
11:37
Tündér módosította a naplóbejegyzését
11:37
Tündér módosította a naplóbejegyzését

Mit rejt a szekrény?

2011. február 22.

Vissza a naplóhoz

Reggel nyűgösen ébredtem. De a második kávé után magamhoz tértem, majd gondoltam egy merészet és nagyot (így utólag inkább nagyot), és elkezdtem pakolászni a gyerekszobában. Nem biztos, hogy kellett volna. A kétajtós szekrény mélyén olyan kincsek lapultak, mint körülbelül negyven tonna félig használt ceruza, számtalan notesz, mindegyik lapra más fiú neve írva, azt hiszem, tíz darab ilyen - olyan táska, csonka plüssállatok, több doboz gyurma és bontatlan vízfesték. Vonalzók tömkelege, első osztályos hajtogatópapír, technikacsomag. Mindez persze nem szanaszét, hanem különböző méretű dobozokban, a valamikori "majdjóleszmégvalamire" című takarítás után.
Aztán még lányom emlékkönyvei, ebből is kb. öt példány, majd tinimagazinok, az épp akkor aktuális kedvenc posztereivel, amit nem volt szabad kidobni, mára nem is emlékszik rá gyermekem, hogy szerette azt az együttest.

Fiamnak kevesebb lomja lapult elrejtőzve a gondos anyai kezek elől, úgymint a legkedvesebb focilabdájának a vastag kartonpapír csomagolója, egy tavaly születésnapjára kapott bonbon természetesen üres doboza - nyilván, valami kislánytól kapta, azért volt ilyen becsben őrizve.
Focis magazinok, rajta korunk nagy ászai, a Barcelona sztárjai, ezek megmenekültek, tudtam, lenne égzengés és villámlás, ha ki merném dobni. Sejtem, hogy meg van számolva darabra.

Dél már jócskán elmúlt, mire végeztem. Hat zsák fölösleges holmi, mert ha már belefogtam, a ruháikat is kiválogattam, minek foglalja a helyet, ami nem jó már rájuk.

Szerencsére időben voltam, a kölykök nem látták a kiszelektált holmikat, mert ha ők itthon vannak közben, a fele visszakerült volna a szekrény mélyére, "ez nagyon fontos! "felkiáltással.

A bejegyzést írta: anubis

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
2011. február 27. 10:07
Nekem is vannak ilyen dobozaim... és ha valamit kidobnék, biztosan akkor kezdene el hiányozni... :)))
2011. február 23. 21:29
Szia Juditom! Te is szelektáltál, ha végzel nálam lehet folytatni...! Érdekes, ha az ember keresgél olyan dolgok kerülhetnek a kezébe, amiről már megfeledkezett, vagy csak elrejtette magába nem? Aztán az ember elmerül az emlékekbe! Legyen szép estéd! Puszillak Orsolya

Ja és teccik az új képed!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: