újabb események régebbi események további események
07:16
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
06:42
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
18:37
Ilpaki módosította a naplóbejegyzését
18:37
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
15:37
AbsotteRoolla regisztrált a weboldalra
11:46
Anyu új cikket töltött fel
11:31
L. Alexa módosította a cikkét
11:21
L. Alexa új cikket töltött fel
11:20
gvali válaszolt egy szavazásra
09:15
Ilona módosította a naplóbejegyzését
09:14
Ilona új bejegyzést írt a naplójába
06:54
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
06:30
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
03:41
InessaInanteeCacY regisztrált a weboldalra
17:34
Black Ice új cikket töltött fel
09:20
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
06:46
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
06:24
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
02:14
remontpyncperngex regisztrált a weboldalra
21:25
mop regisztrált a weboldalra

Mit rejt a szekrény?

2011. február 22.

Vissza a naplóhoz

Reggel nyűgösen ébredtem. De a második kávé után magamhoz tértem, majd gondoltam egy merészet és nagyot (így utólag inkább nagyot), és elkezdtem pakolászni a gyerekszobában. Nem biztos, hogy kellett volna. A kétajtós szekrény mélyén olyan kincsek lapultak, mint körülbelül negyven tonna félig használt ceruza, számtalan notesz, mindegyik lapra más fiú neve írva, azt hiszem, tíz darab ilyen - olyan táska, csonka plüssállatok, több doboz gyurma és bontatlan vízfesték. Vonalzók tömkelege, első osztályos hajtogatópapír, technikacsomag. Mindez persze nem szanaszét, hanem különböző méretű dobozokban, a valamikori "majdjóleszmégvalamire" című takarítás után.
Aztán még lányom emlékkönyvei, ebből is kb. öt példány, majd tinimagazinok, az épp akkor aktuális kedvenc posztereivel, amit nem volt szabad kidobni, mára nem is emlékszik rá gyermekem, hogy szerette azt az együttest.

Fiamnak kevesebb lomja lapult elrejtőzve a gondos anyai kezek elől, úgymint a legkedvesebb focilabdájának a vastag kartonpapír csomagolója, egy tavaly születésnapjára kapott bonbon természetesen üres doboza - nyilván, valami kislánytól kapta, azért volt ilyen becsben őrizve.
Focis magazinok, rajta korunk nagy ászai, a Barcelona sztárjai, ezek megmenekültek, tudtam, lenne égzengés és villámlás, ha ki merném dobni. Sejtem, hogy meg van számolva darabra.

Dél már jócskán elmúlt, mire végeztem. Hat zsák fölösleges holmi, mert ha már belefogtam, a ruháikat is kiválogattam, minek foglalja a helyet, ami nem jó már rájuk.

Szerencsére időben voltam, a kölykök nem látták a kiszelektált holmikat, mert ha ők itthon vannak közben, a fele visszakerült volna a szekrény mélyére, "ez nagyon fontos! "felkiáltással.

A bejegyzést írta: anubis

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
2011. február 27. 10:07
Nekem is vannak ilyen dobozaim... és ha valamit kidobnék, biztosan akkor kezdene el hiányozni... :)))
2011. február 23. 21:29
Szia Juditom! Te is szelektáltál, ha végzel nálam lehet folytatni...! Érdekes, ha az ember keresgél olyan dolgok kerülhetnek a kezébe, amiről már megfeledkezett, vagy csak elrejtette magába nem? Aztán az ember elmerül az emlékekbe! Legyen szép estéd! Puszillak Orsolya

Ja és teccik az új képed!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: