újabb események régebbi események további események
02:01
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
02:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:28
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:32
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:13
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
02:53
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
11:24
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Nagyon rámférne már a kontroll

2022. május 13.

Vissza a naplóhoz

2018. április 6.-i jegyzet:

Meg kell oldani, hogy feljussak a vizsgálatokra.
Megint naponta boldogít egy ideje a szar közérzetes-szívtájéki szorításos-gyomorból szívbe menő adrenalinlöketes-hányingeres-szájkiszáradásos-fulladásos finomság. Eddig esténként jött rám, mostanság már a délutánra is rászokott. Van, hogy 2-3× is lecsap kis szünetekkel, viszont nem tart sokáig, félóránál nem több (korábban eltartott egy óráig is) és nem is annyira erősek, mint korábban és azok az egész testes rángógörcsök is megszűntek. A légszomj viszont napi sokalkalmas. A pitvarfibrilláció is gyakori a napokban, pedig nem szokott az lenni, de gondolom a front tesz oda. A gyógyszer visszaüti a jó ritmusba egy időre.

Az ízületeim szintén kivannak, különösen amikből kiindulnak a nagylábujjak, a térdeim, meg a bal vállam. Ez utóbbi 3. napja akar leszakadni, tegnap már kacsintgattam a Cataflamra, mert éjjel is többször felkeltem rá, ma veszek be, ha megint bedurvul (hullámokban erősödik fel).

Megint hallucinálok is, valamelyik nap bogarakat láttam a lepedőn, aztán a következő pillanatban sehol semmi. Ugyanez megtörtént úgy is, hogy a testem különböző pontjain éreztem mintha ott mászkálnának. Nyilván az idegrendszerem játszik.

Ami még idegesít, az a lábizzadás. Általában a fagyással karöltve üti fel a fejét, de mostanság nem fázik olyan durván a lábam, köszönhetően a tavasz beköszöntének, mégsem szűnt meg a dolog. Idegesítő, hogy 5 perc alatt vizes lesz a zoknim. Amikor csak lehet lehúzom, de az sem mindig segít, meg ha cipőt kell felvennem, ahhoz kell zokni. Valami megoldás pedig kell, mert idegesít, meg azt sem akarom megvárni, hogy az legyen a helyzet, mint apámnál, akinél a görény már sírva könyörög a receptért, bár ő leszarja és nyilván semmi kedvem vendégül látni 'Ásókát' sem. Egyelőre egyik probléma sem áll fenn és szeretném, ha így is maradna, de nem tudom mit lehet kezdeni a helyzettel, főleg ha tényleg az idegrendszerem a hunyó. Majd megkérdezem a dokit.

Meghozták a tetőt a füstölőre + ólakra, azok felújítása is haladhat.

Ma bekötötték a netet/tv-t is, most már csak meg kell várni, amíg szolgáltatni kezdenek.

Alex nagyot nőtt már és ezzel arányosan kanászodott is. Nagy forma, jön hozzám, amikor az öregem lecseszi. :-D Mondom neki nem védelek meg, viseld a rosszaságod következményét. Szívózik a Fricivel is, de csak mert nem húzott még be neki tisztességesen. Sokat röhögök rajta. Nem is shar pei + puli, hanem shar pei + snauzer, az öregem benézte a faterját. Ahogy nő, úgy látszik egyre tisztábban a félig snauzer mivolta. A kaja az élete. Nem ismeri a jóllakottságot, sem pedig a "lassan egyél!" felszólítást. Szó szerint zabál, aztán embereseket böfög :-D, mert levegőt is nyel, mivel nem is rágja meg az ételt. Okos és kedves kutya, csak égetnivalóan rossz, de 4 hónaposan nem is lehet még fegyelmezett. Kötődik hozzám, szokott jönni szétnyalni a fejemet, meg ha hívom azonnal rohan. A lábamnál alszik. Tudja, ha morcos leszek valami olyan húzásától és egyből hanyattvágja magát a zsivány. :-D Ha szar kedvem van, akkor is odajön. Csípem a kis szarost.

Nem tudunk még költözni a hétvégén, mert nem jött a pénz. Jól megszívatnak minket, ugyanis az előző címünkre küldték megint, pedig az öregem szólt, hogy változott, még valami papírt is kitöltettek vele, mégis megint rossz helyre ment a pénz. Ismét utazhat fel Pestre, hogy harmadszor is a fejükbe vésse a jó címet. Tudnám minek kellett akkor az a papír?

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: