újabb események régebbi események további események
15:26
MusorLog regisztrált a weboldalra
11:06
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
10:41
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
11:39
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
09:18
Wjnblum regisztrált a weboldalra
15:24
Bálint István új cikket töltött fel

Napvirág

2019. május 11.

Vissza a naplóhoz

A természet (vagy a Jóisten ) néha megérzi, ha elesett az ember! Ilyenkor kárpótol valamivel és most velem is ez történt. A korombélieknek nem kell magyaráznom, mit jelent a szervezetünknek ez a szeszélyes május, én is reagálok az időjárás minden megnyilvánulására.
Tegnap nem esett délelőtt az eső, így bementem a városi piacra, vettem paprika-paradicsom palántákat, majd megnézetem a virág-felhozatalt és megörvendeztettem magam néhány petúnia-és bársonyvirág palántával, gyönyörűek és egész elfogadható áron.
Ahogy ott nézelődök, szemembeötlött egy kicsi virág, vitték, mint a cukrot, sárga és narancsszínben pompáztak, én eddig még soha nem láttam, vagy elkerülte a figyelmemet. Napvirág!Kedveseim, ez a virág egy csoda!
Miután kiültettem, minden kerti munkát úgy intézek, hogy néhány percre megpihenek mellette. Ennyi évet leéltem és hogy nem találkoztam még vele, nem is értem, mikor annyi növényt ismerek. De úgy érzem és nagyon örülök, hogy megismerhettem, talán kinevettek, hogy felsőfokon ömlegek erről a szerény, de igazán pompás virágról. Jó hatással van rám és ismét megerősített, hogy néha a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek!

A bejegyzést írta: Ilona

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: