újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra
14:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
14:40
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
13:32
KEZfdOvrpnTMlA regisztrált a weboldalra

Nem unatkoztam

2022. január 27.

Vissza a naplóhoz

2016. január 5.-i jegyzet:

Zajlott az életem rendesen mostanában. Karácsony előtt ugye kórház volt, aztán örültem, hogy mégis itthon ünnepelhetek, de csak addig tartott az öröm, míg dec. 24.-én szarrá nem ázott a lakás és csomó holmink. Nesze neked, Karácsony! Csőtörés volt a fölöttünk lévő lakásban, azóta sincs áramunk, mert tiszta víz minden vezeték és fal. Kívül már szárazak, de cseszhetjük, amíg vizes belül. Az én szobám a leggázabb, azután apámé, utána a fürdőszoba, az előszoba nem vészes, a konyha meg csak épp' kapott az egyik sarkában. Sok kárunk lett és egyhónapra meg volt véve a kaja, az is ment a kukába, mert ugye áram nélkül hűtő sincs. Az ablakba tettük ki, ami odafért, de a többi tönkrement. Pár műszaki cikkünk is úszott. A szekrények, a szőnyegek szintén, a tapéta leázott, stb. Már a szobámban lakhatok újra, de pár napig nem lehetett, mert dohos volt a levegő, amint a szellőztetést befejeztem. Érdekes dizájnja lett a tapétának is, miután rozsdás víz öntött el mindent, el lehet képzelni. Apám volt barátnőjénél töltünk telefont, onnan wifizünk, az ő hűtőjébe tesszük a kajánkat, ott is fürödtünk az első napokban, mert nálunk áradt a hideg-nyirkos levegő a falakból. Ahogy szárad, javul a hőmérséklet is. A Karácsony és Szilveszter is odalett, a mindennapok is kényelmetlenek, de lehetne rosszabb is. Szilveszterkor betegre ettem magam. Apám igyekezett legalább kaját csinálni, meg Coláztunk.

A lábam romlik, mopedem lesz. Elmentünk a Lidl-be néhány napja és már odáig sem bírta, tegnapelőtt meg izzadásig, hányingerig fájt mind a kettő.

Híztam 2 kg-t.

Annyi minden történt, de sem agyam, sem kedvem nincs részletezni, a lényeg, hogy jól megszívtuk az év végét. Remélem ez az év jobb lesz. Tegnap kijött a biztosítótól egy pali, irkált, fotózott, majd meglátjuk mi lesz. Jó lenne már magunk mögött hagyni az egészet, de amíg nincs áram, meg ocsmány az amúgy is putris albérlet - mert apám javít, amit tud, de a főbérlő zsugori, semmire nem áldoz - addig nem tudunk továbblépni.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: