újabb események régebbi események további események
22:11
Tündér módosította a naplóbejegyzését
22:10
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
11:47
EKbvtIaARmVg regisztrált a weboldalra
18:55
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:18
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
00:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

október 3-9.

2011. október 3.

Vissza a naplóhoz

Kos (márc. 21 – ápr.20.)

Ezen a héten mindenben nyerhet! Keressen új társat, vagy állást, vállaljon be lehetetlennek tűnő feladatokat! Ha lelkesedése mellé kitartás is párosul, akkor nincs akadály most Ön előtt. Vigyázzon a baráti jó tanácsokkal, ne avatkozzon mások életébe, mert könnyel rosszul sülhetnek el, hisz Ön sem tévedhetetlen. Inkább foglalkozzon egy kicsit saját magával , mert szüksége lesz rá az új kihívások miatt. Lehet, hogy szerelmes?


Bika (ápr. 21 – máj. 20.)

Végre kimagaslóan sikeres hete lesz munka-fronton. Már igazán Önre fér egy kis elismerés. Olyan megbízást kap, ami eddig nem Önhöz tartozott, ezzel új lendületet kap. Önálló vállalkozás esetén új megbízást kap és ezzel tágíthatja a tevékenységi körét.
Itt az ideje, hogy családi gondjait rendezze, hisz Ön mindig szítja a vitát. Ezért könnyen megharagudhatnak szerettei. Azzal, hogy felülemelkedik önmagán és békét teremt maga körül a saját karrierjét is támogatja, hisz mindenkinek kell a stabil háttér.


Ikrek (máj. 21 – jún. 21.)

Házastársának több figyelemre van szüksége, mert problémai adódnak a munkájában. Néhány óra beszélgetéssel könnyen átsegítheti ezen a nehezebb időszakon. Előfordul, hogy olyan dolgokban kell döntenie, amelyek végérvényesen befolyásolják a további életét. Legyen nagyon óvatos! Kockáztasson, de óvatosan!
Most csak olyan emberekkel vegye körül magát, akikben megbízik, és akiket szeret.


Rák (jún. 22 – júl.22.)

A hónap végére várhatóan fellendülést fog tapasztalni karrierjében. Gondolkodjon el azon, hogy mi az, ami fellendítheti a karrierjét!
Talán ideje lenne továbbképeznie magát, és kiállni önmagáért. Tanuljon idegen nyelvet, vagy keressen egy új hobbit önmagának, ami igazán kikapcsolja. Ha képes a kezébe venni sorsa irányítását, úgy a magánélete is jobbá válik, még akkor is, ha párja nem épp a legmegértőbb a héten Önnel.


Oroszlán (júl. 23 – aug.23.)

Alvási gondjai adódhatnak, de inkább természetes módszerekhez forduljon és ne mindjárt altatóhoz. Érzi, hogy rendet kell tenni a magánéletében, de ehhez előbb tisztában kellene lennie azzal, hogy igazán hova akar tartozni.
Önön múlik, hogy hogyan alakulnak rokoni kapcsolatai. Mit választ a harmóniát vagy a hideg közönyt?


Szűz (aug. 24 – szept. 23.)

A munka területén bebizonyíthatja főnökének, hogy Ön az ász. Bár elismerést kap, legyen óvatos kollégáival, mert bizony ők nem biztos, hogy örülnek a sikerének, esetleg igaztalan vádaskodások célpontjává válhat. Legyen oldottabb és barátságosabb a környezetével. A hétvégét töltse családjával, esetleg kiránduljanak közösen, hogy kipihenje a fárasztó hetet.


Mérleg (szept. 24 – okt. 23.)

Itt az ideje, hogy meglépje azokat a dolgokat, amiket rég eltervezett. Felesleges energiáit inkább a munkába kellene levezetnie, mint a saját szerettein. A túlbuzgóságát és a csillapíthatatlan tenniakarását ne családján próbálja kiélni, a belső feszültségeit a munka vagy a kreativitás terén élje ki.


Skorpió (okt. 24 – nov. 22.)

Ez egy érdekes hét lesz a Skorpiók számára. Mostanában nem túl nagy munkakedve, inkább élénkebb társasági életre vágyna. Összezavarodnak Ön körül a dolgok és igazán sehol sem találja a helyét. Nehéz döntés előtt áll? Várjon, míg letisztázódnak Önben a dolgok, majd tervezze át az év hátralévő részét.


Nyilas (nov. 23 – dec. 21.)

Szakmai előrelépés vár Önre, amennyiben képes nyitni új tevékenységi körök felé. Mivel nem mindig kommunikál megfelelően, erre most kifejezetten figyelnie kellene. Figyelje környezetét és most kivételesen törekedjen a játékszabályok betartására. Vezesse le a stresszt egy jó baráti beszélgetéssel, vagy egy meghitt vacsorával, amit a kedvesével költ el.


Bak (dec. 22 – jan. 20.)

Úgy érzi, hogy hiába dolgozik éjt nappallá téve, nincs semmi sikerélménye. Ebbe most már belefáradt. Fárasztja a sok hivatalos dolog, de ne adja ki ezeket a kezéből, mert könnyen megbánná. Nincs formában sem egészségügyileg, sem anyagilag és sajnos jelentős javulást nem is várhat ezen a téren. Egészségi állapota miatt lassítani kellene a munkatempón.
Ami jó, hogy ha nincs párja ezen a héten könnyen találhat magának egyet.


Vízöntő (jan.21 - febr. 20.)

Most már tényleg el kell döntenie, hogy a korábban elkezdett kapcsolata hogyan fog folytatódni. Lehet, hogy itt az ideje, hogy komolyan elkötelezze magát, de ne siettesse a dolgokat és semmiképp ne taktikázzon. Munkájában törekedjen a minőségre és nem feltétlen a mennyiségre. Élvezze, amit csinál és vegye lazábbra dolgait!


Halak (febr. 21. - márc. 20.)

Eláraszthatják az emlékek, amitől roppan mód elérzékenyül.
Itt az ideje, hogy rendbe szedje a lelkét, mert az elmúlt időszakban nem volt arra lehetősége, hogy rendezze sorait. Mondja el, ha baja van a másikkal, ne forduljon magába és meglátja, hogy milyen sokan szeretnének segíteni abban, hogy minden rendben legyen Ön körül. Figyeljen házastársára, akit az utóbbi időben meglehetősen elhanyagolt.

A bejegyzést írta: Horoszkóp

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
Eltaláltad, pontosan ilyen a hetem. Ma már kedd van. Majd csak eltelik ez a hét és talán lesz jobb is. Várok. Türelmesen.
:)
 
El kéne magam kötelezni? Egy vízöntőnek? Ez teljesen ellentétes az alaptermészettel. Ugyanakkor… néha egy kicsit jó lenne.
Kapok egy csipetnyi jót..., és az is... megvan. Akkor ez se jött össze:-(
Ez a hét egy katasztrófa nekem!!! Áááááá:-((((
Pinokkió
Opsz...most minden úgy van, ahogy megírtad:) o_O
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: