Olívabogyós-szotyis bagett
2014. április 2.
Recept:
Valamennyi liszt, valamennyi víz egy csipet ez, egy maroknyi az, meg amennyit felvesz, nincs receptje, kisujjamban van, de nem leírható, ill. leírhatom, de nincs rá garancia, h jól saccolok.
A bejegyzést írta: Virág
Hozzászólások
időrendi sorrend
Válasz erre: Sanda
Nem nagy faxni.
Reszelt cukkinit olajon hagymával és darált hússal /én csirkemellel csináltam/
megpárolok,sózom,borsozom,némi búzadarát adok hozzá,hogy ne legyen folyós.
Tojást tejfellel és fokhagymával,reszelt füstölt sajttal összekeverek.
Egy sütőtálba rakom a cukkinis párolt egyveleget,a tetejére simitom a tásos keveréket.
Sütőbe rakom és megsütöm,nem kell sok idő hozzá.
Bár nem vagy Virág,azért elmondtam.
Köszönöm, Sanda! :-)
Válasz erre: Ilona
Ha mirelit-cukkiniból is lehet csinálni, légyszíves áruld el...
Reszelt cukkinit olajon hagymával és darált hússal /én csirkemellel csináltam/
megpárolok,sózom,borsozom,némi búzadarát adok hozzá,hogy ne legyen folyós.
Tojást tejfellel és fokhagymával,reszelt füstölt sajttal összekeverek.
Egy sütőtálba rakom a cukkinis párolt egyveleget,a tetejére simitom a tásos keveréket.
Sütőbe rakom és megsütöm,nem kell sok idő hozzá.
Bár nem vagy Virág,azért elmondtam.
Válasz erre: Sanda
Én viszont nagyon finomat csináltam Virág.
Cukkinifelfújtat.
Ha érdekel,elárulom neked,hogy kell csinálni.
Cukkinifelfújtat.
Ha érdekel,elárulom neked,hogy kell csinálni.
Pussz,
Tündér