újabb események régebbi események további események
04:32
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
04:30
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
06:16
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Őrült nap..

2014. szeptember 9.

Vissza a naplóhoz

Nem túlzás, ma ez volt nálam..
Azzal kezdődött, hogy reggel megjöttek a Vizesek, kiszivattyúzták az aknámat, aztán a szembeszomszédnál -ott megy a fővezeték-feltörték a betont, kikotortak egy háznyi földet. Közben nekem félkótyagosan-még a kávémat akkor nem ittam meg-szaladgálni kellett hol elzárni, hol megnyitni a kerticsapomat..No, ezzel elmolyoltak délutánig, hála, a hibát megtalálták, aztán újra visszatamették a földet, majd betonoztak.Az egész olyan szép lett, mintha itt sem lettek volna..
Dél körül telefonált a nagybeteg húgom, hogy nagyon rosszul van, képtelen főzni.Gyorsan csináltam jó zöldséges gombalevest és rizses húst, mondtam, hogy a sógor csináljon mára túróst, holnapra meg elviszem mostani főztömet.A szomszédnőm is telefonált, hogy van 20 tojása, kell-e? Természetesen kellett, úgyhogy a két csapelzárás közé beiktattam a tojásvételt.
Aztán ebédelni akartam, de megjött a keresztfiam-nekik odaadtam a telket, most ott építkeznek, mert ott fognk lakni kutyástul, hitelestül- szóval hozott magával valami kitöltendő papirt, ami a digi-TV-re vonatkozott.
Az idő elrepült, a Vizesek is elmentek, no, most pihenek,-gondoltam és sodrok néhány cigit, mert az időközben eltünt. Ekkor csengettek, megjöttek a várva-várt tetőfedők, akikre most éppen nem vágytam.
Nagy buzgalommal nekiálltak a palatetőm lemosásánk, ennek következtében a sáros eső mindent elöntött, még a kutyámat is, akit a pórázzal mindenfelé vonszoltam magammal, nehogy emberközelbe kerüljön, mert bizony ő rasszista..Estére félig lemosták a tetőt, holnap korán reggel folytatják a többi munkálatokkal. A sógor is megjött időközben az ebédért, mert telefonáltam, hogy ilyen körülmények között holnap képtelen leszek hozzájuk elvinni..
Most itt tartok, leültem és nézem az édes életet, vagy mit..

A bejegyzést írta: Ilona

Hozzászólások

időrendi sorrend

2014. szeptember 9. 22:18
Köszönöm, Éva! :)
2014. szeptember 9. 21:43
Ó, de sajnállak! Engem meg a kutya se zavart ma sem! Az se sokkal jobb! :-))))

Édes élet?... Hát ez az!

Jó pihenést!!!!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: