újabb események régebbi események további események
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
19:03
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
20:51
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
10:10
Lorensza regisztrált a weboldalra
06:50
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Otthon, édes otthon!

2012. november 1.

Vissza a naplóhoz

Szó szerint.

A hosszú hétvégére hazautaztam Kalocsára. Az út is hosszú volt, meg a tegnapi napom is, hiszen mentem még suliba reggel. Ahhoz meg negyed 6-kor kellett kelni, hogy beérjek a 8-kor kezdődő előadásomra. Suli után rohanás a vonathoz, majd buszozás. Este 7-re értem haza. De megérte.
Egyrészt, mert már nagyon hiányzott mindenki. Másrészt pedig, mert anyukám nagyon örült nekem. Épp a konyhában akciózik, aranygaluskát csinál ebédre. Közben én meg helyrehozom a gépet. Ugyanis meghalt a winchester és nem volt biztonsági mentés.. Én okos. Mindenem elszállt. Hála ennek a csodálatos oldalnak és a csodálatos Tündérnek, a fejezeteim megúszták a dolgot. Az újak meg szanaszét vannak küldve egy-két olvasómnak. Igaz, hogy a vámpíros detektíves dolgaimnak annyi, de elvileg még nincs teljesen veszve minden, ez majd jövő héten kiderül. Addig is, most a házimat csinálom. Azt, amelyikhez az egyik fejezetemet kell felhasználnom - mert lusta vagyok újat kitalálni. Hehe. Egy régi olvasóm épp tegnap bukkant fel. Vele is beszéltem erről és rájöttem, hogy jobb, ha mindkét verziót megírom és kikérem az olvasóim véleményét, hogy melyik lenne jobb házi feladatnak. Szóval, ha minden igaz, akkor ma meg holnap megírom őket és hamarosan, még keddig, megszavaztatom, hogy melyik jobb a házi feladat feltételeinek. A lényeg, és nem tudom, írtam-e ezt az előző bejegyzésben, hogy Hemingway "Macska az esőben" c. novellájához hasonló, szimbolikus novellát kell összehozni, ugyanezzel a címmel. Az eredeti novella egy szétcsúszott házasságról szól, ahol a nő alá van rendelve a férjének, pontosabban a férje nem nagyon foglalkozik vele. Megkap mindent, kivéve szeretetet és boldogságot. Na meg igazi törődést. Oké, az enyém nyilván nem erről szól, de az én esőben kuporgó macskám lehet még ennél is mélyebb értelmezésű.
Úgyhogy, most minden értelemben édes az otthon. Lelkileg, gasztronómiailag, intellektuálisan.. Mindez megfűszerezve egy kis napsütéssel :)
Remélem, a ti hosszú hétvégétek is kellemesen telik. Puszi!

A bejegyzést írta: Reenzy

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. november 2. 11:23
Szia, Reenzy!

Tetszik nekem a nyitottságod, őszinteséged!
Valóban, az otthon, az anya főztje a legjobb a világon!
Neked is minden jót!

Üdv: Yolla
2012. november 1. 13:47
Üdítő téged olvasni, Reenzy! :-)
2012. november 1. 12:52
Kedves Reenzy!

Drága vagy! Hozd csak ide hozzánk a menteni-valókat. Biztonságos, mint egy széf. :)

Pussz,

Tündér
2012. november 1. 12:47
Szia Reenzy!

Most példát veszek anyukádról és levonulok a konyhába. :)

Az írásaidat pedig tényleg hozd csak ide, mert egy géphalál és semmi sem marad. Én is azért töltögetem fel még a fotóimat is mindenfelé. :)

Jó olvasni téged, gyere többször!

Puszi!
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: