újabb események régebbi események további események
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Pár napja

2022. június 1.

Vissza a naplóhoz

2018. július 27.-i jegyzetem:

fáj a jobb vesém. Mindig azzal van a baj, a bal sosem jelzi, hogy létezik. Mikor meglátogatom a porcelánt sikerül slagolni, viszont utána nyom a vesetájékom, meg ha mozgok is fáj, szóval valami mégsem oké. El kéne jutni orvoshoz.

Tegnapelőtt voltak itt az Ildiék, jött az unokahúgom is a Kittivel. Furcsa volt megfogni, mert feszengek a gyerekektől, amit meg is éreznek, mert mindig sírvafakadnak nálam. (Lehet, hogy valójában azért, mert ronda vagyok. :-D) A Kitti csendben volt, bár egyhónaposan lehet, hogy nem nagyon izgatta, hogy idegen tartja a karjában.

Agyamra megy az öregem. Bedugult a füle már jóideje, de nem megy fülészetre, hogy kimossák, inkább üvöltteti a tv-t, meg majdnem mindent többször és emelt hangon kell elmondani.

Jött tegnapelőtt egy enyhe roham, meg hideg-meleg futkosása a végtagjaimban, stb., a fejem jobboldala is tompa volt pár percig egy területen. Fájt még jóideig, meg fosul voltam és álmosság jött rám, el is aludtam hamar. Tegnap reggelre helyreállt minden.

Jól jártunk tegnap. Még mindig ázik a ház itt-ott, mert nincs pénz tetőfedőre és nagyon nem jött jól a tegnapi özönvíz. Szakadt az eső és persze áztunk rendesen. Ahol máskor csöpög be a víz, ott most szabályosan folyt. Bent voltunk a szobában, amikor valami puffant az előszobában, hallhatóan műanyag tárgyon. Az csak az egyik vödör lehetett, amiket ilyenkor a mennyezeteken lévő lyukak alá teszünk. Apám kérdezi, mi volt ez? Na vajon mi... Kiment, eleresztett egy "ó, b@szd meg!"-et, innen tudtam, hogy tényleg leszakadt. Szerencse, hogy sem mi, sem az állatok nem voltak éppen alatta. Nagy darabon hiányzik. Immár 2 helyen hiányzik az előszobában + van egy jó nagy púp, repedéssel, ami szintén bármikor elengedheti magát, ha jön egy ilyen izmos felhőszakadás. Jó játék lesz felhajtani egy tetőfedőt, mert korábban sem talált, meg most pénzt kell rá gyűjteni. Nagyon fontos, mert gondolom a változatosság kedvéért az augusztus is ilyen szar esős lesz, utána az ősz is bejön a maga esős természetével, majd a tél a hóval-jéggel, ami olvadva szintén áztat, szóval igyekezni kell.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: