újabb események régebbi események további események
02:01
Pinupduzk regisztrált a weboldalra

Pénteken

2023. január 25.

Vissza a naplóhoz

fogad a pszichológus és innentől kezdve minden pénteken jelenésem lesz nála. A négyhetes, befekvős, intenzív csoportterápiát egyelőre jegelem, mert két nekifutás sem fogott rajtam, szóval vagy alkalmatlan vagyok rá, vagy csak túl vastagra sikerült építeni a védőfalakat. Ez a heti 50 perc nyilván nem lesz olyan, mint a kórházban a napi többórás foglalkozások, beszélgetések, de mégis szakavatott személytől érkeznek majd visszajelzések, iránymutatások. Nem szokásom megnyílni (a fogadott Tesómnak igen, de nem fogom traktálni, mert van elég baja és amúgy is az én dolgom vállat tartani), viszont már 'megtelt a tárhely' és mivel a fatert nem érdekli, hogy mi van bennem, meg sok dolgot nem is lehet vele megbeszélni, mert egyből ordítva hárít, támad, érvényteleníti a mondandómat, vagy az adott reakciómat (ezek miatt ugrottam össze vele a napokban), másokat meg szintén nem fogok traktálni, ezért marad a szaki, akinél 'legálisan' lehet kimondani, ami nem fér már el bent. Olyan vagyok, mint egy kukta, aminek eldugították a szelepét, ezért robbanásveszélyes. Muszáj kiengednem a gőzt azzal, hogy kimondok ezt-azt.

Megjött a tíz rongy tegnap reggel a Gabitól, de a rohadt bank máris lenyúlt belőle kettőt, szóval nyolcezerből kellett gazdálkodni, vagyis ötből, mert 3 még maradt és így is alig vett valamit a fater, szóval még mindig hiányoznak dolgok, de mivel azt mondta erre a Gabi, hogy amikor a Géza visszaadja holnapután, vagy azután a tartozást, tartsuk meg, ne adja oda neki a fater (mert ugye egy tizest adott, de a Géza is annyival lóg és ha odaadja az öreg, megint nem lesz egy vasunk sem 2.-ig), így majd abból pótoljuk, ami elfogyott. Rendes volt tőle, de irtó gáz ez így. Jó lenne valami itthonról végezhető meló, de fater azt mondja, hogy nem lehet, mert 4 órában sem dolgozhatok. Ő ugye dolgozhatna 4 órában, viszont a vagyonőröknek, 12, meg 24 órás műszakokat kell lenyomni, így abban nem tud elhelyezkedni. Állítólag azt csak azért végezte el, hogy ha én feldobom a pacskert, akkor legyen majd valami bevétele. Visszatérve a jelenbe; máskor ennyire nem gáz a helyzet, mert hó' végén még szokott lenni egy kis pénz, most csak azért cumizunk, mert ugye ebben a hónapban csak egyetlen ellátást küldtek. Februárban jól fogunk állni, de kell is, mert többek közt kell a kéményre is a pénz. Vérlázító ez a drágaság is, de ebbe nem megyek bele, mert csak jobban felhúzom magam.

Arra jutottam, hogy az agyagozást is újrakezdem. Ki kell használnom, hogy a kezem szót fogad, a rajzolás is azért megy újra. A terápián is voltak kézműves foglalkozások, ott is volt többek közt rajz és agyagozás.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: