újabb események régebbi események további események
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Rég jártam itt

2012. március 31.

Vissza a naplóhoz

Áááá!! Elkezdtem írni és mellényomtam... elszállt az egész, pedig csomó mindent írtam!!!! GRRR!!!!!:-)

Na, lássunk neki újból:

Meglepődtem, mikor feljöttem ide, hogy megváltozott az oldal külseje, de szerintem jó lett. Jobban el lehet olvasni a címlap, cikkeink, naplóink, stb. felsorolást. Én legalábbis nehezen olvastam az előzőt. Hm... pedig van olvasószemüvegem. Na, mindegy. Jajj, az előbb sikerült összeszedni a gondolataimat, most meg nem megy. Kellett nekem mellényomni:/

Nagy változások történtek és történnek jelenleg is bennem/körülöttem, méghozzá pozitív irányba és ez jó! Azt hittem, hogy már soha nem érem ezt el. El ne kiabáljam, a hangulatom is egész jó az utóbbi időben. Sikerül mostmár egy kicsit könnyebben elterelni a figyelmem. Rákaptam a dobolásra és szerencsére megy is, ez is örömet okoz! Jól lefoglal és elterel. A másik jó dolog, hogy híztam végre 3 kg-t. Hehe, mások fogyni szeretnének, én meg hízni. Na jó, de az idegösszeomlás levitt rólam 10 kg-t:/ Mostmár "csak" 7 kell, hogy újra a régi legyek külsőre. A doki szerint néhány gyógyszerem is közrejátszik abban, hogy hízni kezdtem, de azért én reménykedem benne, hogy a falánkságomnak is van benne része, különben elvész a lelkesedésem:D Igen, mert olyan lelkesen lakmározom, annak reményében, hogy végre emberi külsőm legyen:-)) ...csak aztán majd győzzek megálljt parancsolni az étvágyamnak, ha már meglesz a kívánt súly:P

Voltunk a Családdal kirándulni, a Mátrában. Átmentünk Gyöngyösön, Mátraházán, Fallóskúton is. Mindenhol időztünk egy keveset és sok kellemes, szép élménnyel gazdagodtunk. A Kékestető is nagyon szép volt, alig akartunk eljönni, pedig nehezen indultunk. ...hát igen. Minden kezdet nehéz:P Tervben van, hogy megint megyünk oda (de majd máshová is), hogyha szünete lesz a Tesómnak. Nagyon jó volt ott a levegő is, egyszer sem jött elő az asztmám és jó volt végre úgy kirándulni! Egész nap mentünk, estére jól elfáradtunk és nem igazán kellett ringatni, mikor hazaértünk:-))

Lelki ügyekben is változást érzek, végre!! Nem mondom, hogy nem szokott még pörögni az agyam, de már nem az a nonstop idegőrlő agyalás folyik, mint eddig... Végre vannak dolgok, amik terelnek egy időre, ilyen a fent említett dobolás. ...és érdekes dolgok zajlanak bennem, amiket még én sem nagyon értek, de kezdem sejteni, hogy mi is a helyzet. Na jó, azért úgy, hogy mások is rávezettek. Történt ugyanis, hogy 2x álmodtam olyat, hogy Szabina már nem szeretne a Párom lenni. Egyik álmomban veszekedett velem és mondta, hogy többet nem találkozhatunk. A másikban pedig egy barátnőjével beszélgetett és neki mondta, hogy már nem úgy érez... Nem értettem, hogy miért álmodom ilyeneket. Aztán egyik Barát mondta, hogy talán így jelez, hogy el kell engednem. Van ebben valami! Nehéz elfogadni, de elég logikus. Én legalábbis hiszem, hogy az álmainknak van jelentősége. Egy másik Barát ajánlotta, hogy írjak Hozzá egy levelet, végső búcsú céljából, tehát köszönjem meg Neki benne mindazt a jót, amit kaptam Tőle. Ezen már én is gondolkodtam és mikor írta a Barát is, megerősítést nyert a dolog. Szóval majd megírom, talán segít. Talán hülyén hangzik, de sokáig úgy éreztem, hogy ha másik Lánnyal kapcsolatba kezdek, azzal Őt megcsalom. Talán dilis voltam, de így éreztem. Azonban az a 2 álom egyre inkább azt sugallja számomra, hogy már Ő maga az, aki szeretné, ha elengedném. Szerintem Ő üzent azokkal az álmokkal. ...és őszintén szólva már bennem is bújkált egy ideje egy olyan érzés, hogy biztosan nem örül, hogy nem tudok tovább lépni. Nehéz volt belátni, de belátom mostmár, hogy nem élhetek a múltban... Persze, szép lenne, jó lenne, de azzal Ő sem tudna nyugalomban megpihenni és én sem tudnék tovább élni, legalábbis nem lenne egészséges. Nem mondom, hogy könnyű ezt belátni, mert nem. Még azért időnként bizonytalan vagyok és nem is most szeretnék kapcsolatot, de legalább már nem azt érzem, hogy megcsalom. Nyilván az álmok miatt, amikben Ő maga jelzi, hogy már el kell válnunk egymástól. Mostmár inkább "csak" azt érzem, hogy örökre elveszítem, ha most elengedem. Talán butaság, csakúgy, mint az a régi megcsalásos érzés, de bízom benne, hogy ahogy azt, úgy ezt a mostani "elveszítem" érzést is le tudom majd küzdeni. Talán most még félek az újtól és próbálok a régibe kapaszkodni tudat alatt... Még megrohannak az emlékek és nagyon tud fájni, de már tudok magamon uralkodni. Ha néha mégsem, akkor is hamar megnyugszom. Szeretném hinni, hogy Ő velem lesz mindig és nem veszítem el csak azért, mert közben új életet kezdek, vagyis ez nem jó szó, hanem folytatom az életem. ...mert úgy érzem, hogy mostmár lassan kezdek újra élni. Úgy látszik, kicsivel több, mint 2 év kellett hozzá, de végül úgy tűnik, sikerülni fog. Szóval megpróbálkozom majd azzal a búcsú levéllel, megpróbálom elengedni. Biztos nem 5 perc lesz, de sikerülnie kell, mert ha igazán szeretem, akkor hagyom, hogy nyugalomra térjen! Úgy érzem, hogy megint sikerült egy kicsit előrelépni.
Anyuval kapcsolatban is javultam, bár még közel sem vagyok ott, mint Szabinával kapcsolatban. ...de nem siettetem, ezt nem lehet.

Ennyit a mentális állapotomról. A fizikai gondok megvannak még, bár az idő enyhülésével a tünetek enyhültek egy nagyon kicsit. Bár, ez a betegség olyan, hogy mindegy neki, milyen idő van:D ...de azért vannak elviselhetőbb napjaim. Mondjuk most, hogy jön megint a hideg, megérzem:/ Lassan esedékes lesz a kontroll, mert 3 havonta kell járnom. Közben valami pattogást érzek és hallok a fejemben, olyankor nagyon megszédülök és mintha ájulás környékezne. Apu szerint ez is a vérkeringés miatt van, de én azért megkérdezem a dokit. Elég gyenge is vagyok, de lehet, hogy annak ehhez nincs köze, csak az immungyengítő miatt van. ...de azért megkérdezem arról is majd a dokit.

Van néhány dolog, ami(k) miatt megint átértékeltem az Életet és a dolgokat. Azt hiszem, a gondok nem csak kárt tesznek, hanem valamilyen szinten építenek is - talán hülyén hangzik - mert az embert megtanítják kitartani, küzdeni, életszemléletet váltani. Én legalábbis úgy érzem, hogy faragtak rajtam a történések, másképp' látok dolgokat.


Huhh, ez megint jó hosszú lett. Fene a beszélőkémet:-))

A bejegyzést írta:

Hozzászólások

időrendi sorrend

2012. április 1. 22:55

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ - 2012. április 1. 17:20

Álmok...napokig gondolkodtam mit jelenthetett, amikor 2x egymás után álmodtam, hogy emberek előtt kell nyilvánosan használnom a toalettet...remélem nem leszek beteg! Miután semmi jó értelmét nem találtam, inkább nem gondolkodom rajta ;-))

Na, az érdekes álom lehetett! Mondjuk, ennek tényleg nem tudom mi értelme lehet:D

Én sokszor álmodtam olyat, hogy kiestek a fogaim. Állítólag veszteséget jelent és tényleg sok veszteség ért akkoriban. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de mindenesetre érdekes.

Visszatérve a Te álmodra: elég kellemetlen lehetett:/ Én olyat szoktam álmodni néha, hogy meztelenül kell mutatkoznom más előtt. Á, de ciki:D ...vagy azt, hogy mezítláb kell végigmennem a városban. Nem tudom, ezek miért térnek vissza.
2012. április 1. 22:52

megtekintés Válasz erre: MindenHatÓ - 2012. április 1. 17:17

Szia Gyuszkó! Örülök neked, örülök, hogy lassan belátod, az élet megy tovább. Igen, Szabina örökre Veled marad, örökre a múlta része lesz, egy darabka boldogság, amire és akire olyan jó emlékezni. Nem kell majd elkeseredned, ha nem mindjárt a következő kapcsolatodban találod meg ugyanazt a boldogságot. Teljesen igazad van, jó és rossz egyaránt építőleg hat. Hogy miért kaptál ilyen kemény leckét az élettől nem tudni, de mindennek oka van. Nekem sem könnyű, egyre többször érzem, ha itt vagyok, ott kellene lennem, de ha ott vagyok, akkor jönnék vissza. Nem könnyű az élet, de milyen uncsi lenne gondok nélkül...bár néha azt hiszem inkább unatkoznánk mindannyian. Kívánom csak így tovább és várom a minél boldogabb beszámolóidat! A szomszédod is örül, hogy dobolsz? ;-)))

Szia Mindenható!

Én is örülök, hogy végre eljutottam ide! Igen, Szabina itt lesz velem úgy, hogy közben azért élem tovább az életem. Persze, tudom, hogy nem biztos, hogy a következő kapcsolat fog sikerülni egyből. Mármint, hogy rögtön olyan boldog leszek, mint voltam. Egyetértek Veled: mindennek oka van! Ez a gondolkodásmód is sokat segít abban, hogy elfogadjam a történéseket. Nem könnyű, nem mindig könnyű, de nincs mit tenni. Valamiért úgy történnek a dolgok, ahogy. Nem mindig van rá magyarázat, vagy csak később fedi fel magát. A lényeg, hogy semmi nincs ok nélkül és így könnyebb elfogadni a dolgokat, mintha azt gondolnánk, hogy értelmetlenül történik a rossz. Na az tényleg dühítő lenne! Megértelek, sokszor jó lenne két, vagy akár többfelé szakadni. Tényleg unalmas lenne az élet, ha nem lennének a történések, bár igen, néha jó lenne, ha nem lennének gondok.

Köszönöm! ...és igyekszem jó dolgokról írni majd.

A szomszédunk nincs itthon, úgyhogy nem gond a dobolás:-)) A másik szomszéd pedig olyan, hogy senkire sincs tekintettel, még este, éjjel is üvöltteti a zenét, fapapucsban klaffog a fejünk felett, de még éjjel is mászkál (nem tudom, mikor alszik???:D) Én legalább csak nappal zajongok és akkor sem sokat, ő meg állandóan:/ Úgyhogy most kénytelen ő is elviselni engem:D
2012. április 1. 17:20

megtekintés Válasz erre: - 2012. március 31. 11:04

Szia Pinokkió!

De rég láttalalak!:D

Rendben van, majd biztosan összefutunk, mert leszek mostmár megint, ha minden jól megy és nem lesz netprobléma. Na, akkor megerősítettél az álmokkal kapcsolatban, mert szerintem is minden álom jelent valamit, még az is, amiről nem gondoljuk. Talán az össze-vissza, értelmetlen álmokban is ott a válasz. Szerintem mindkettő. Mármint, hogy kommunikáció az eltávozottakkal és a tudatalattinkból elővett dolgok. ...de van, hogy úgy érzem, a kettő keveréke. Érdekes dolgok ezek.

Köszönöm, igyekszem javulni!

Üdv,

Gyuszkó

Álmok...napokig gondolkodtam mit jelenthetett, amikor 2x egymás után álmodtam, hogy emberek előtt kell nyilvánosan használnom a toalettet...remélem nem leszek beteg! Miután semmi jó értelmét nem találtam, inkább nem gondolkodom rajta ;-))
2012. április 1. 17:17
Szia Gyuszkó! Örülök neked, örülök, hogy lassan belátod, az élet megy tovább. Igen, Szabina örökre Veled marad, örökre a múlta része lesz, egy darabka boldogság, amire és akire olyan jó emlékezni. Nem kell majd elkeseredned, ha nem mindjárt a következő kapcsolatodban találod meg ugyanazt a boldogságot. Teljesen igazad van, jó és rossz egyaránt építőleg hat. Hogy miért kaptál ilyen kemény leckét az élettől nem tudni, de mindennek oka van. Nekem sem könnyű, egyre többször érzem, ha itt vagyok, ott kellene lennem, de ha ott vagyok, akkor jönnék vissza. Nem könnyű az élet, de milyen uncsi lenne gondok nélkül...bár néha azt hiszem inkább unatkoznánk mindannyian. Kívánom csak így tovább és várom a minél boldogabb beszámolóidat! A szomszédod is örül, hogy dobolsz? ;-)))
2012. március 31. 18:48

megtekintés Válasz erre: Virág - 2012. március 31. 11:35

Örülök Nyuszkó, hogy megerősítettelek!!! :)

:-))
2012. március 31. 11:35

megtekintés Válasz erre: - 2012. március 31. 11:01

Szia Virág!

Köszi, én is örülök, hogy itt lehetek megint.

Teljesen egyetértek minden szavaddal! Ezért is írtam, hogy még kicsit bizonytalan vagyok, de már egyre inkább azt érzem, hogy Ő is biztosan azt szeretné, hogyha mostmár tovább élnék, mint ember és nem mint valami élő halott:/ ...és természetesen én is úgy szeretném elengedni, hogy közben azért emlékezni fogok Rá.

Köszönöm a hozzászólásodat, megerősítettél abban, hogy jól gondolom a a dolgokat.

Puszi:-))

Örülök Nyuszkó, hogy megerősítettelek!!! :)
2012. március 31. 11:05

megtekintés Válasz erre: Tündér - 2012. március 31. 10:47

Kedves Gyuszkó!

Nagyon erős vagy, légy továbbra is ilyen és minden rendben lesz.

Pussz, Tündér

Szia Kedves Tündér!

Köszönöm! Úgy lesz!!!!:-))

Puszi
2012. március 31. 11:04

megtekintés Válasz erre: Pinokkió - 2012. március 31. 10:11

Szia Gyuszkó!
Mi is rég beszéltünk, de örömmel olvasom, hogy javulsz. Ha majd egyszer leszünk mindketten, akkor megkereslek. Vannak gondolataim azzal kapcsolatba amit ide leírsz. Röviden annyit, hogy az álmok szerintem jelek, amiket így, vagy úgy figyelembe kell vennünk. Hogy kommunikáció-e az elmentekkel, vagy csak saját érzelmeink kivetítése, az kérdés szerintem, de mindenesetre fontos jelzés.
További gyógyulást, jó egészséget,
Pinokkió

Szia Pinokkió!

De rég láttalalak!:D

Rendben van, majd biztosan összefutunk, mert leszek mostmár megint, ha minden jól megy és nem lesz netprobléma. Na, akkor megerősítettél az álmokkal kapcsolatban, mert szerintem is minden álom jelent valamit, még az is, amiről nem gondoljuk. Talán az össze-vissza, értelmetlen álmokban is ott a válasz. Szerintem mindkettő. Mármint, hogy kommunikáció az eltávozottakkal és a tudatalattinkból elővett dolgok. ...de van, hogy úgy érzem, a kettő keveréke. Érdekes dolgok ezek.

Köszönöm, igyekszem javulni!

Üdv,

Gyuszkó
2012. március 31. 11:01

megtekintés Válasz erre: Virág - 2012. március 31. 10:03

Örülök, hogy látlak Nyuszkó! Az, hogy elengeded, nem azt jelenti, hogy nem fogsz többé emlékezni se rá, vagy hűtlen lennél - ha esetleg bűntudatod lenne emiatt, azért írom. De ő is azt akarná, hogy miután meggyászoltad, éld tovább a saját életed, és néha gondolj rá, de ne temesd el magad is. Én így érzem. Pusszi

Szia Virág!

Köszi, én is örülök, hogy itt lehetek megint.

Teljesen egyetértek minden szavaddal! Ezért is írtam, hogy még kicsit bizonytalan vagyok, de már egyre inkább azt érzem, hogy Ő is biztosan azt szeretné, hogyha mostmár tovább élnék, mint ember és nem mint valami élő halott:/ ...és természetesen én is úgy szeretném elengedni, hogy közben azért emlékezni fogok Rá.

Köszönöm a hozzászólásodat, megerősítettél abban, hogy jól gondolom a a dolgokat.

Puszi:-))
2012. március 31. 10:47
Kedves Gyuszkó!

Nagyon erős vagy, légy továbbra is ilyen és minden rendben lesz.

Pussz, Tündér
2012. március 31. 10:11
Szia Gyuszkó!
Mi is rég beszéltünk, de örömmel olvasom, hogy javulsz. Ha majd egyszer leszünk mindketten, akkor megkereslek. Vannak gondolataim azzal kapcsolatba amit ide leírsz. Röviden annyit, hogy az álmok szerintem jelek, amiket így, vagy úgy figyelembe kell vennünk. Hogy kommunikáció-e az elmentekkel, vagy csak saját érzelmeink kivetítése, az kérdés szerintem, de mindenesetre fontos jelzés.
További gyógyulást, jó egészséget,
Pinokkió
2012. március 31. 10:03
Örülök, hogy látlak Nyuszkó! Az, hogy elengeded, nem azt jelenti, hogy nem fogsz többé emlékezni se rá, vagy hűtlen lennél - ha esetleg bűntudatod lenne emiatt, azért írom. De ő is azt akarná, hogy miután meggyászoltad, éld tovább a saját életed, és néha gondolj rá, de ne temesd el magad is. Én így érzem. Pusszi
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: