újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

(rém)Álmok I.

2011. október 8.

Vissza a naplóhoz

Nah folytatódtak az épp nem kellemes álmok is. Úgy látszik tendencia lesz nálam, hogy egy rossz és egy jó álmom van egymás után. Kezdem a jó-val:
VELE álmodtam! no comment! de +18-as volt :-P
A másik álmom eléggé félelmetes volt:
tél volt, és esett a hó. Én és egy fiatal lány leszálltunk a buszról, és mindenki ment a maga útján. De annyi hó esett, hogy alig bírtam lépkedni benne. Ráadásul látni se láttam, csak homályosan körülöttem a dolgokat, így nem is tudom, hogy őzet vagy rókákat láttam e a hóban. A hóban evickélve(nem is a nagy hó miatt volt nehéz mennem, inkább mintha valami leblokkolta volna a lábam) lassan eljutottam egy kerítésig, ami max. térdig érő volt. Akkor szóltam a gyerkőcömnek, hogy jöjjön, megvan a ház, ő jött is, meg egy kiskutya is. Átléptünk a kerítésen, és benyitottunk a házba. (itt kimaradt egy kis rész) de tovább haladva egy dupla üvegajtó volt, amit kinyitottam és áthaladtunk rajta, aztán visszacsuktam, hogy ne jöjjön be a hideg. ennek a helységnek a közepén egy kerek asztal volt. Mondtam a gyerkőcnek, hogy érdekes, hogy a nagyszülei még nem vették észre, hogy itt vagyunk. Ráadásul a gyerkőc egy fém dobozba talált csavart sütiket, és a dobozt leejtette nagy zajt csapva.
A helységnek volt egy másik ajtaja, ami szintén üveges volt. Ezen zöld fény szűrődött át. Néztem, és nem tudtam mire vélni , mitől lehet a zöld fény. Jobban megnézve egy zöld emberi alak bontakozott ki a fényből, aki a levegőben a hátán fekve lebegett. Majd átrepült az üvegajtón, és akkor már jobban láttam a zöld testű, lebegő lényt. Féltem tőle, és el akartam menekülni. A helység jobb falán nyílt egy másik szoba, oda akartam menni, de a lény gyorsabb volt, és én újra nem láttam élesen a körülöttem lévő dolgokat... csak éreztem, hogy fel kell ébrednem....és mire odaért hozzám a lény, aki forgott a levegőben sikerült felébrednem. Megkönnyebbültem.

És ezeket ráadásul délután álmodtam, nem is éjjel....

A bejegyzést írta: tatjana

Hozzászólások

időrendi sorrend

 
2011. október 8. 15:50
Szia!

Nálam detto ugyanez megy :-P Egyik éjjel rosszat, következő éjjel jobbat álmodom. ...de sajnos többségében rosszat:/ Igen, ez érdekes dolog, mikor valami leblokkol. Nálam akkor szokott ilyen lenni, mikor menekülni próbálok. Olyan, mintha vízben próbálnék lépdelni, vagy futni.

Jézusom, az a zöld emberke elég ijesztő lehetett:D
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: