újabb események régebbi események további események
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
13:01
Ilpaki új bejegyzést írt a naplójába
00:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
07:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

(rém)álmok

2011. október 1.

Vissza a naplóhoz

Tegnap még nem éreztem úgy, hogy említésre méltó a nem túl kellemes(az érzések miatt, amit kiváltott, nem a helyzet miatt volt kellemetlen álom), de az elmúlt éjjel folytatódtak a "megpróbáltatásaim".

Még leírni is nehéz, mert megrémülök, ha rá gondolok. Egy ideig foglalkoztam álom-fejtéssel, és tudom, hogy minden álom szimbolikus jelentésű, és mindenkinek mást jelentenek az álmokban megjelent képek. Módszereket is olvastam arra, hogyan lehet megfejteni az álmok jelentését, és próbálkoztam is vele....sőt volt, hogy sikerült is, és segített megértetni a miért-eket.
Sajna az utóbbi időben, már ez se megy nekem...szóval van egy módszer, ami arról szól, hogy úgymond el kell beszélgetni az álombéli szereplőkkel. Először nem akartam hinni, hogy lehet ilyet csinálni, de lehet. Ezt írásban kell tenni, és feltenni az álomszereplőnek egy kérdést, majd tovább fűzni a beszélgetést....aztán csak úgy jönnek a mondatok....

Szóval ezzel a módszerrel próbálkoztam pár hónapja NÁLA, de nem jutottam előre...de nem is ez a lényeg, hanem a mostani álmok.

Csütörtök éjjel álmodtam:
egy ágyban feküdtem Vele, én a hátamon feküdtem Ő pedig fölém hajolt, és csókolóztunk, majd tekintetem a testén végig vonult és megrökönyödtem, amit láttam akkor: térdtől lefelé nem volt lába...
nem a "látványtól", hanem a tudattól és hogy Ő ezt hogy tudja feldolgozni. (Az jutott az eszembe, hogy akkor, hogy volt képes idáig eljönni, mármint az ágyig, és a cipői is ott voltak az ágy mellett.) Mielőtt még bármit is tudtam volna mondani, megszólalt: tudja, hogy ez most elég furcsa helyzet, de meg fogja szokni nem lesz semmi gond. Én rögtön rávágtam, hogy persze, és nekem se okoz gondot megszokni a helyzetet, ettől Ő nem kevesebb semmivel se a szememben...csak attól féltem, hogy Ő képes lesz e feldolgozni. Aztán felébredtem (szerencsére)

az elmúlt éjjel pedig az egyik kollégámmal álmodtam, és mi tagadás a lehető legközelebb kerültünk egymáshoz. Furcsa volt pont vele ilyet álmodni, hogy szexelünk...mert mégis csak közvetlen kollégám.(ja és nem először álmodok ilyet vele)

Szóval remélem nem folytatódik a sor ma éjjel! bár meg kell hagyni eléggé nyugtalan a lelki állapotom. És persze jó lenne tudni, hogy mit is jelentenek ezek az álmok valójában!

ui.: "Ma sokkal csöndesebben szeretem, de ugyanúgy képtelen vagyok másra gondolni."
(Paulo Coelho)

A bejegyzést írta: tatjana

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. október 1. 23:54
Szia Tatjana!

Az álmainknak mindig van jelentése ha visszatérő momentumok vannak benne. Szerintem. Én évekig álmodtam azt, hogy a házak felett repülök, csak úgy a kezeimmel és nagyon jó érzés volt. Akkor házas voltam. Később elváltam és soha azóta egyszer sem álmodtam azt. Tehát az én olvasatomban: tenned kellene valamit, amit még nem tettél meg. Nálam a repülés egyenlő a szabadsággal.
Ez talán egy kis segítség, hogy merre kutasd a válaszaidat.

Üdv Ailet
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: