újabb események régebbi események további események
04:32
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
04:30
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
06:16
Tündér módosította a naplóbejegyzését
06:15
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

Sikerdíj, és a fonákja.

2011. március 13.

Vissza a naplóhoz

Nálam szigorúan óradíj van. Mint a nyelvtanároknál. Néha nem is nagy a különbség. De előjött most egy probléma. Az odáig rendben van, ha előbb végzünk a full servicével, akkor a maradék idő az a sikerdíj kategóriában tartozik, hiszen ki a fene akar beszélgetni velem utána. Az olyan szájbarágós lenne. De vannak olyanok, akik - bár én a szakma egyik kiválósága vagyok – tovább tökölnek, mint egy óra. Na most a szervizekben is minden megkezdett óra egésznek számít. Szerintetek nekem jogos a 2 órai fizetség?

A bejegyzést írta:

Hozzászólások

időrendi sorrend

2011. március 25. 04:23
Kedves Cunami!

Nem szigorúan a kérdésedre válaszolnék. Inkább én is viszont kérdeznék valamit. Te olyan gyakorlott vagy a szakmádban, biztos van fogalmad róla és meg tudnád mondani, persze csak ha akarod rá a választ.

Egy feleség, ha mondjuk nincs megelégedve a "szolgáltatással", amit a férje nyújt, és szeretné valamivel feldobni az együttlétet, ha már egyszer így alakult.
Te mit javasolnál az asszonynak?

Éva
2011. március 25. 01:29
Kedves Cunami!

Az én véleményem szerint, ha előre közlöd az ügyfeleddel, hogy órabérben dolgozol, akkor mindenképpen jogos. Korrekt munkáért korrekt fizetség!
Nagyon dögös vagy a képen, ha egyáltalán Téged ábrázol!

Üdv,

heleenke
2011. március 14. 08:37
van az ugy hogyan aluldíjjazzák az ember munkáját felénk is
ez nem special csak lenni magyar szopás
joe
 
2011. március 13. 23:22
Kedves Cunci,

abszolúte jogos. Csak arra vigyázz, nehogy egy vehemensebb kliensed orrba gyűrjön, ha le akarod gombolni róla a plusz óra díját. Legyen kéznél riasztóspray vagy egy hercig baseballütő, esetleg a stricid, hogy megvédjen, de a plusz stekszből neki nem jár jutalék.

Ölcsi,

Ktr.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: