újabb események régebbi események további események
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
03:32
RElTCzJQ regisztrált a weboldalra
20:22
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
09:59
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:10
Virág módosította a cikkét
07:09
Virág új cikket töltött fel

Suhanó gondolatok

2021. március 7.

Vissza a naplóhoz

Minden férfiban van egyfajta női ideál, külsőben is, hogy mi tetszik neki. Viszont mivel a legtöbb ember nem ismeri valódi önmagát, így fogalma sincs arról, hogy KI is az, akinek ez tetszik.

Ennek ellenére fogadjuk el, hogy mégis megmarad a férfi annál az image-nél, (idealizált képnél) ami neki tetszik egy nőben. Maradjunk csak egy szűk témánál: a szexualitásnál. Tegyük fel, hogy a férfi a vékony testalkatú nőket tartja tetszetősnek és kizárólag olyan nők után érdeklődik, akiknek semmilyen pocakja sincsen. Nincs ezzel semmi baj. Vagyis de! Szóval mi történik ekkor? Egészen egyszerűen korlátozza magát a földi megtapasztalásaiban.
De miért, hiszen pont azt kapja, amit szeretne! – vetődik fel a jogos észrevétel. Valóban, annak a „valakinek”, akinek benne ez a kép a tetszetős, az nagyon fog örülni annak, ha pl. egy balerina alkatú nővel szeretkezhet. Ez az élmény későbbi visszaemlékezéseiben akár még egy olyan eseményt is képes tompítani, amikor az idealizált balerina, mindenféle előzmény nélkül, úgy dobja el a férfit a kapcsolat egy váratlan pillanatában, mint egy taknyos zsebkendőt, ami után úgy nyüszít majd a férfi, mint egy fába szorult féreg. Ám valójában még csak nem is ez a probléma, hiszen ezt a tapaszutalást is magának kereste a férfi.

A probléma az, hogy – mivel lekorlátozza magát egy adott nőtípusra – így valójában fogalma sincs arról, hogy egy teltkarcsúbb, esetleg pocakosabb nő által milyen megtapasztalása lehet. Mert simán lehet olyan szexuális élménye, amit előtte még csak nem is sejtett, hogy lehetséges. Simán lehet olyan gyönyöre, amitől szó szerint elmegy az esze. Na ez az, amit megtagad magától a férfi.

A fentiek megértéséhez érettség kell. Látni kell azt, hogy valójában nincs kövér meg sovány, jó meg rossz nő, nincs dögös és fa pina, nincsenek végletek és hatalmas önbecsapás bármiféle ítélkezés is bárki felett. Egészen egyszerűen csak a megtapasztalás van. S csupán ennyi létezésünk küldetése. Aki pedig korlátozza a megtapasztalásait, az a létezésének mond ellent. Persze megteheti ezt is. Ám érdemes ezt még életünkben belátni, mert halálunk pillanatában, bár ez is nyilvánvalóvá válik, akkor már csak az őszi varjak hangjait mondhatnánk: kár, kár, kár…

- Suhanó Nyílvessző -

A bejegyzést írta: Tündér

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: