újabb események régebbi események további események
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Szaporodjatok és sokasodjatok!

2014. november 22.

Vissza a naplóhoz

Sikerült! Gyarapodtunk. :) :) :)

A csapat összetétele Papucson kívül: elvileg ma 3 lány és 1 bak jött, de utólag ellenőrizve nem vagyok benne biztos, h nem fordítva van. Valahogyan a lányok közül csak 1 volt egyértelműen lány. A fehér. A másik kettőben bizonytalan vagyok, minta fiúnak készülne, csak még nem jön ki a kígyó. Viszont hatalmasok, 5000-ért vettem a 4 db-ot, ha vágásra kerülne, akkor is megérné. Eleve azért hoztam többet, csak egyet akartam ma délután, csak olcsó volt. Még várok velük, ha összeverekednek, kiderül, az elvileg 3 lány még egy ketrecben van. A fiú, az tuti fiú, ott már egyértelmű volt a kukac, avagy anakonda. :D Azt, hogy átvertek volna direkt nem hiszem, egy anya és egy bak volt csak a tulajnál, inkább tapasztalatlan, meg ugye nekem se volt egyértelmű, de a bakokat különválogatta és már ugorták egymást, hamar kiderül a nemi indentitásuk. :)
És azt is nehéz elhinni, h 3 hónaposak, hacsak nem óriás fajták, mert mind nagyobbak az 5 hós Papucsnál. Anyám szerint is idősebbek, az egyik anyának akkora feje van, mint a felnőtt anyáimnak szokott lenni.
De jó vérvonal, 12-en voltak testvérek.
Amit baknak hoztam az egy zsák mögül kukucskált ki és egy fehér pötty van a nóziján, olyan piszén pisze, beleszerettem. :) Mondtam, hogy azt a kis kíváncsit szeretném még. Ő felülre került Papucs mellé, már összeorroztak. Már az első fél órában békésen eszegetett, nyugodtabb mint a "lányok".
Holnap jön akkor még a kaliforniai leány és a német óriás bak, és akkor lesz összehasonlítási alapom, mert ezeket is olyasmi óriásnak vélem, de nem említették, h bármilyen fajtájúak is lennének. Hatalmasok, akiknek hat alma nem sok. :)

A bejegyzést írta: Virág

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: