újabb események régebbi események további események
23:56
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
23:46
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
23:29
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Tegnap hazaengedtek

2022. szeptember 1.

Vissza a naplóhoz

2020. augusztus 5.-i jegyzet:

mert jól vagyok, a vas & vér, meg az értágító hatása itthon is teszi már a dolgát.

Holnap jön pénz elvileg, persze 19 ronggyal rövidebbek leszünk, mert az öregnek vissza kell adnia a kölcsönöket - ismét...

A kórház miatt le kellett mondanom a múltheti és az eheti terápiát, de jövő hétfőn már ottleszek. Remélem addigra stabilabb leszek, mert jelenleg nem tudom hogyan hatna rám a problémák feszegetése. Sikerült ma kiakadni, de ahhoz képest jól bírta a strapát az idegrendszerem, hogy jóideje nyeltem vissza a kitörni készülő vulkánt. Nem is szólt akkorát, mint szokott - ennek mondjuk örülök - pedig tele vagyok tehetetlen dühvel és egyebekkel.

Az étvágyam nagyon jó, talán fogok tudni hízni is, rámférne. Kéne az edzést is folytatni, mert már látszott némi eredmény karon és lábon, de ugye ehhez is az kell, hogy tudjak és legyen is mit enni, különben nincs ami izommá alakuljon.
Remélem egy darabig ilyen jól leszek! (A front hatásait nem veszem figyelembe.)

Szarul aludtam, már ha lehet alvásnak nevezni a huszonötször ébredést. Akkora vihar volt, hogy sorra csapkodott be a villám a ház mellé, meg a környéken, emellett olyanokat dörgött, hogy lehetetlen volt megszakítások nélkül aludni. Erre az Alex is tett, mert zajongott, szóval nem voltam kipihent, amikor hajnali 5-kor kelt a fater, mert ment segíteni a szomszédnak, persze puffogott, amiért kelnie kellett (ő vállalta, mit pattog?), meg kapkodott és ilyenkor (is) idegbajos, adjak pólót, zoknit (már a fél cuccom nála van, mert lusta volt mosni magára, most megmondtam neki, hogy nem adok több göncöt, nem csípem, mikor valaki ennyire lusta és kényelmes, ha én mosok magamra, ő is mosson magára, de legalább most kért, nem önkiszolgált).
Ez az egyedüllét úgy kellett már, mint egy falat kenyér, mert kezdtem bekattanni. A kórház előtt is nagyon labilis voltam, de sikerült felszívni magam annyira, hogy legyen tartásom odabent, csak ugye ott sem hagyott nyugton az öreg (bár szelektáltam a dolgait, amennyire tudtam), meg fárasztó fenntartani az álarcot, kezdtem megint fáradni, főleg mert itthon töményen kapom a fost és hiába engedek el sokmindent, mindent képtelenség. Megint nagyon labilis vagyok, ezért is jött jól ez a pár óra nyugalom, meg legalább nem feszélyezett az, hogy a fater esetleg észreveszi a széthullásomat. Persze a felpörgések befigyelnek (ma nem, de általában), ami végülis segít, mert amíg jajdefaszaazélet', addig jobb, meg addig nem kell erőlködnöm, hogy fenntartsam az 'egyben vagyok' figurát. Ígyis időnként félrecsúszik az álarc és a fater le is csesz, amiért rossz kedvem mer lenni (pedig az a 'rossz kedv' csak a felszín) és az nem érdekel, hogy magyaráz, csak semmi kedvem vele is küzdeni, mivel fel sem fogja, hogy mi van és azt meg pláne nem látja be, hogy bőven tehet ő is róla. Nem testálom rá a felelősséget, nem kizárólag ő az ok, csak van benne része. Ha észreveszi, hogy szótlan vagyok, meg merengek, akkor jön a flegma "mi bajod van?", aztán persze mondom, hogy semmi (úgysem érdekli, csak jólesik beszólni és nem is értene meg, feleslegesen meg nem adok a kezébe fegyvert, amivel visszaélhet), akkor még ő van megsértődve és jön a magyarázás, alázás, amikre baromira nincs szükségem, főleg ilyenkor, szóval inkább bele sem megyek soha a dolgokba. A lényeg, hogy a felpörgések kicsit kirántanak a mélyből és ez jól jön, meg a fogadott Tesóm is segít, röhögünk sokat, szeret is, ami szintén erőt ad. Minden módon igyekszem lekötni a figyelmemet, vagy elterelni, értékelem a jó dolgokat és minden erőmmel azon vagyok, hogy ne rántson le a sok fos (ma sikerült neki, de általábanvéve mondom), szóval amit tudok, azt megteszem, a fogadott Tesómnak is szüksége van arra, hogy minél stabilabb legyek és tudjam segíteni őt.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: