újabb események régebbi események további események
17:49
KartinaFrupt regisztrált a weboldalra
09:12
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Továbbra is

2022. szeptember 20.

Vissza a naplóhoz

2021. január 5.-i jegyzetem:

csökkentett módban működöm, de már vannak jobb napjaim és ágyon kívül tudok tölteni akár egyórát is. Már nem alszom egész nap, max. rosszabb napokon, de zömmel ébren vagyok. A hőemelkedés azóta is naponta boldogít és nagyon durván izzadok, gyakran akkor is kiver a csatakos verejték, amikor épp' oké a hőmérsékletem. Fejemtől a lábam ujjáig csurom víz leszek, már kimarta a bőrt itt-ott és nem győzök mosakodni, dezodort használni, meg göncöt cserélni.

A ketyegőm mikor-hogy' van, valamelyik este nagyon szúrkált-nyomkodott ott valami, aztán éjjel is arra keltem, meg szarul voltam. Kíváncsi vagyok, mit mond majd a kardiológus, bár hogy kicsit képben legyek, addig is lefordíttattam a leletemen lévő latin - nekem inkább kínai - cuccot. Az egyik kifejezés kórosan alacsony hullámfeszültséget takar, a másik szerint ingerületvezetési zavar van a szívemben. Állítólag a pitvar-kamrai 'kommunikációban' van valami gebasz, a baloldalon lassan jut át az impulzus egyikből a másikba, vagy valami ilyesmi volt a magyarázat és valami két szár közül a bal szár van bekrepálva, az izom károsodott, ha jól értettem. Na, ez ilyen eredeti Arnoldféle zagyvaság, szóval ha hozzáértő téved ide és nagy ökörséget olvas, tudja be a laikus mivoltomnak, meg annak, hogy sosem tudom visszamondani rendesen a dolgokat. :-D Lényeg a lényeg, hogy kicsit többet tudtam meg; innen ered a ritmuszavar és a szívizom károsodva van, aztán majd a kardiológus is elmondja a véleményét, meg hogy hogyan tovább. Az ok kismillió lehet a dokim szerint, kezdve az alapbetegségből fakadó akadozó vérellátástól a gyakran magas vérnyomásomon át a szervezetemben vándorló gyulladások miatt a szívizomgyusziig, stb.-ig, szóval erre nem tudott konkrétumot mondani. Nem gáz, valamivel ígyis többet tudok.
Az étvágyam nem az igazi, de tudok enni, ma pl. jóadag babgulyás landolt a bélésemben. A kedvencem lévén nem is volt nehéz betermelni. ;-)

Hívott minket tegnap az Öcsém, ha minden jól megy, akkor tavasszal lejön. Király! Csak legyen is úgy. Azt mondta jól van, szóval örülök.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: