újabb események régebbi események további események
07:51
Tündér módosította a naplóbejegyzését
07:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
00:00
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
05:34
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
01:59
RobertNup regisztrált a weboldalra
07:04
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
00:14
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
16:52
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Trafó + nefrológia + magas vérnyomás

2021. december 13.

Vissza a naplóhoz

2015. január 11.-i jegyzet:

Tegnapelőtt megkaptam az első adag vért, 2 egységet és tegnap is kaptam ugyanannyit, ezzel le lesz tudva a dolog egy darabig.

Tegnap már nem aludtam annyira sokat és remélem hogy ez a javulás jele.

Leköltöztem a nefrológiára, eléggé fájt a vesém, amikor megkopogtatták a derekamat. Nézegetik a vizeletet, meg folyik belém az infúzió, amitől jobb, mert nem fáj annyira. Ami pozitív az az, hogy nincs hőemelkedésem, sem lázam. Hiába kaptam vért, mert ha az ér összeszűkül, akkor lehet akármennyi vörösvértestem, nem fog keringeni, ráadásul ezek az érelzáródások is buzerálják a vérnyomást. Próbálkoznak az értágítóval, viszont nyilván azt sem lehet ész nélkül adni.

Tegnapelőtt este jött az erős szívdobogás, meg pattogott a fejem, aztán megfájdult a szemgolyóm. Szokás szerint azt gondoltam, hogy nincs gáz, majd elmúlik, de nem lettem jobban, szóval csengettem. Jött az éjszakás és mondtam, hogy mi a helyzet, aztán mondta, hogy be van vérezve a bal szemem. Megmérte a vérnyomásomat, 158/100 volt, szóval itt volt a gond. Kaptam gyógyszert és jobban is voltam másnap délelőttig, amikor is megint ugrált, de megint kaptam gyógyszert és ismét jobb lett, utána egész' jól voltam estig. Most megint jó. Nem aludtam jól, időnként jöttek mérni a vérnyomásomat. Tegnap éjjel már jobban aludtam, de elalváskor nagyon környékezett a csandra. A fulladás megszűnt és a kezemben van rendesen keringés. Jó lenne már jobban lenni, de van ami időszakosan megjavul és azt kell elérni, hogy tartsa is a javulást az, ami most nem jó.

Apám bejön 2-3 naponta, de szerintem csak kötelességből. Nem is beszélgettünk, ő beszélt és csak felszínes dolgokról, meg a volt barátnőjéről, valamint ismét panaszkodott, hogy megint átvágták. Persze, mert megint hagyta magát. Most jó volna inkább pozitív dolgokról beszélgetni. Megint hülyeséget csinált; panaszkodott nekem, hogy nincs pénz, de volt Erzsébet-utalvány és odaadta a Zsuzsának, hogy váltsa be, de állítólag nem váltotta be, hanem magánál tartotta, így ugrott 5.000 forint. Kérdezem tőle, hogy nem szólt neki, hogy azt nem ajándékba adta? Azt mondja nem. Ennyire hogy' lehet valaki tehetetlen??? Most megint a volt barátnője fog pénzt adni, tiszta szégyen! Panaszolta azt is, hogy jött pénz, de nem tudta felvenni, mert le van járva az igazolványa (már 2 hónapja, csak nem ért rá intézni, mert a volt barátnőjének robotolt, meg a szomszédban kávézgatott) és most ezen múlt, hogy felvegye. Mindig, mikor be kell jönnöm örülök, hogy nyugtom lesz, de mindig hozza a gondokat és nem ez volna a baj, mert ha gond van, akkor gond van, a baj az hogy sokszor felesleges köröket futunk, amiket nem kellene, ha másképp csinálna dolgokat. Mindig úgy jön be, hogy bunkó. Én normálisan kérdezek valamit, ő meg nem képes megtisztelni emberi hangnemmel, amiért szóltam, de azért is csak lehurrogott. Tegnap mondta, hogy a kutyám megint hányt, meg tönkrement a mikrósütő. Király. Remélem nem lesz baja a kutyámnak!

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: