újabb események régebbi események további események
16:54
Promotionantaf regisztrált a weboldalra
16:36
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:01
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Újra fent

2022. január 5.

Vissza a naplóhoz

2015. május 22.-i jegyzet:

Tegnap elszálltam, mint a sóhaj, a külvilág kizáródott, nem nyomasztott semmilyen tudat/gondolat, a fizikai fájdalmak sem vették el a kedvemet, mondjuk azok máskor sem szokták. Beszédesebb voltam és röhögtem is.

'Apám' mostanában nem idegesített fel.

Megint tele vagyok tervekkel. Amikor a hangulati hullámvasút felér, mindig kipattan valami a fejemből, most épp' az agyagozást illetően vannak terveim, majd meglátom mi sül ki belőle. Mondanám, hogy szó szerint, csak kiégetni nem fogom tudni a cuccokat, hacsak nem tud beszélni 'apám' a haverjával, mert neki van kemencéje. Ha minden jól megy egy-két nap és megérkezik 25 kg agyag. Nem drágán adnak sokat. Könnyebb agyagozásban, rajzolásban, zenélésben kifejeznem magam, meg persze írásban, nemhiába szoktam rizsázni itt egy csomót.

Egész' jól vagyok, a kórság megint 'alszik' egy ideje. Júniusban lesz a következő kontroll, addig már nem kéne látogatást tennem semmilyen egészségügyi intézménybe. :-D

Tervben van az is, hogy elmegyek a Reptéri Skanzenbe. Júniusra fog esni, úgyhogy letudom névnapi ajándékként. Nem mintha izgatna a névnapom.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: