újabb események régebbi események további események
15:42
Tündér módosította a naplóbejegyzését
15:22
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
07:35
Új cikk került fel a weboldalra
21:37
m.lilla válaszolt egy szavazásra
20:49
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
19:04
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
10:56
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
10:45
Sark Csillag új bejegyzést írt a naplójába

varázslat / hullámok

2011. január 22.

Vissza a naplóhoz

De a Papa, meghazudtolva korát, ruganyos léptekkel gyorsan


ajtót nyitott. Csak annyit akart tudni ez a csodás férfi tényleg igazat mondott néki: nincs felesége!
Hirtelen elszégyellte magát, mert nem hitt a férfinak, kit egyre jobban a szívébe fogad, Valóban elvált s az Édesapjával él, aki egy bűbájos teremtés. Ugyanolyan jóvágású magas kissé testes ősz hajú bajuszos férfi volt, mint a fia csak „néhány „évvel idősebb kiadásban. A szemei még megőrizték fiatalkori csillogásukat. Váltottak pár mondatot, de annyira meglepődött Melinda, hogy nem emlékszik miről beszélgettek. Megnyugvással, s mégis izgatottan rohant el, s ugrott be a kocsijába. Arra emlékezett, hogy Ádámot sok nő keresi otthon telefonon, de azt nem tudhatta,
hogy Ő volt az egyedüli, aki a kapuig eljutott.
Azt sem tudta, hogy volt egy megállapodás, apa és fia között. A lakásba nem vihet nőket, csak EGY ASSZONY lépheti át a küszöböt, kit elvesz feleségül.

De pont ez a dolog, ami esze ágában sem volt Ádámnak. Amit meg akart kapni, mindig megkapta – kéretlenül is… Mire visszaért a munkahelyére szóltak a kollegái: Ádám kereste. Rossz előérzete támadt. Újra megszólalt a telefon Ádám. Hangja idegenül csengett, s nagyon mérges volt, amiért az asszony az Ő tudta nélkül elment a lakására. Annyi mindent mondott, de Melindát szóhoz sem engedte jutni. Hidegen közölte Melindával köztük mindennek vége. Azt hitte Melinda ez valami rossz tréfa s majd személyesen találkoznak, s megbeszélnek mindent őszintén.

Teltek a napok, hetek. Ádám nem jelentkezett. Melinda gépiesen végezte munkáját. Sokat dolgozott, s esténként sokat futott. Már a futás sem tudta elűzni a szívében lévő sajgó fájdalmat. Egyedül maradt immár 4-dik alkalommal. Először mikor rádöbbent férje kimaradozásai nem csak a sok munkának szól, hanem más nő/k/ is van/-nak az életében. Elváltak 16 évi házasság után. Majd elvesztette édesanyját, akit nagyon szeretett, s oly sok szépre tanította. A legszebb ajándék a HIT. ez a hit adott neki annyi erőt az élet megpróbáltatásai között. Majd 2 évvel később elveszítette édesapját. Édesapa tanította meg az az élet szeretetére, hogy mindig van remény. s most Ádám vetett véget a „kapcsolatuknak”. Elveszítette a FÉRFI-t, kit úgy szeret, s úgy érzi „kicsit” később lesz lehetősége elmagyarázni tettét…..Most néma csend…..

II.FEJEZET
Hullámok
Ádám a munkába temetkezett, s az italba. A nők jöttek, mentek. Egyre cinikusabban, lekezelőbben bánt a nőkkel, mert úgy érezte nekik csak a „rangja miatt kell Ő. Eleinte egyre többet ivott, Olyankor magányra vágyott, mert bántotta, hogy ilyen hamar vége lett a Melindával a kapcsolat. Ez az asszony megérintette a szívét. Vergődött. Felejteni akart az Ő sajátságos módján.
A nők nem jelentettek számára semmit. Üres csillogás volt az élete. Látszólag mindene megvolt. Jó állás, hírnév, régi, de kedves autó, kényelmes lakás. A fiát már évek óta nem látta. Édesapja már hosszú ideje beteg, akit nagy szeretettel gondoz, s tisztelettel vesz körül. Munkájában a ranglétrán nem tud feljebb lépni, mert nem vállal, el olyan per képviseletét mely korrupció gyanús. Így aki igazán ismeri Őt, csak az tudja milyen gyermekien tiszta.
Arra gondolt talán Melinda is csak a hírneve miatt ment bele a kapcsolatba. Fájt, mert érezte a lelke mélyén az eltemetett szunnyadó érzelmeket, melyet még sosem érzett nő iránt. De mindjárt csírájában e is fojtotta érzéseit, mert a számára ésszerű magyarázat: Lehet, hogy Melinda is ugyanolyan, mint a többi nő.
Kétségek gyötörték lelkét...
Az asszony a szívén keresztül látta és érezte a férfit. Többet tudott róla, mint bárki más. Érezte a férfi belső vívódásait, sérüléseit, démonjait....

A bejegyzést írta: tündér veronika

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: