újabb események régebbi események további események
10:04
suWhoBnZfQSLipdP regisztrált a weboldalra
15:51
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
08:13
Tündér módosította a naplóbejegyzését
08:12
Tündér új bejegyzést írt a naplójába
16:53
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
16:36
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába
12:58
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Végre fent!

2022. szeptember 23.

Vissza a naplóhoz

2021. február 6.-i jegyzet:

Nem bízom el magam, ismerve a libikókára hajazó kedélyállapotomat, de most csakazértis' merek örülni a jónak, ennyi jár! Nem történt semmi extra, csak átkattant az agyam és most van életkedvem, magammal is majdnem jóban vagyok, ami csoda, mivel ki nem állhatom magamat, sokat beszélek, tevékeny vagyok, megint vannak terveim és hiszem, hogy be fognak jönni, időnként kirobbanó jókedvem van, megint hallgatok zenét, persze hangosan, stb., szóval hirtelen bepörögtem, ami elég durva élesváltás az eddigi reményvesztett, letargikus, lassult, szótlan, morcos, magát gyűlölő, befejezést fontolgató, vergődő fazonhoz képest. Nem gondolok most arra, hogy milyen kényes egyensúlya van ennek a pörgésnek és bármelyik pillanatban átbillenhet megint minden, mert élvezni akarom, hogy most van kedvem élni, meg muszáj is fent lenni, ígyis a lent vezet gyakrabban. A múltkor úgyis zuhantam egy nagyot, mert a fentieket megspékelve kishíján elvesztettem a fogadott Tesómat is, szóval nagyon kell már a napfény a hosszú ideje tartó sötétség után. Legalább neki is tudok segíteni reményeim szerint, mert nem az az üres, hasznavehetetlen váz vagyok, ami jóideje voltam és bár minden nap igyekeztem kicsikarni magamból egy kis erőt, amit átadhatok, alig sikerült. Ő azt mondta adtam, de maximalista vagyok, főleg ha arról van szó, aki közel áll hozzám. Most, hogy érzek magamban motivációt, meg erőt, kihasználom és igyekszem Őt is felkarolni, mert igencsak ráfér. Legalább ez a tudat is húz, mondjuk eddig is húzott, csak éppen mintha bénultan akartam volna mozogni; a szándék megvolt, de erő nem volt a cselekvésre. Remélem kitart ez a felfokozott kedélyállapot minél tovább (ez egy borderline-ostól viccesen hangzik...).

Lejegyzem, mert az agyam mint a szita és hiába írna fel a dokim memóriaserkentőt, fogadjunk azt is elfelejteném bevenni. ;-)

December közepén robbantam le, azonban mostanra remisszióba álltak a dolgok, újra a régi vagyok. Oké, ez így erős túlzás, de szarból nem lehet várat építeni. :-D

+ Van erőm
+ Van étvágyam (túl jó is :-D)
+ Nem alszom át a napokat, meg nem alszom el napközben, olyannyira nem vagyok aluszékony, hogy éjjel is alig tudok elaludni, pedig álmos vagyok
+ Tudok tenni-venni, bár ezt pihenőkkel és egyelőre ülve, mert állva jobban pörög a szívem meg fújtatok.

Ami panaszok vannak, azok a front számlájára írhatóak, ilyen az ízületi fájdalom (azok amúgy is folyamatos gyulladásban vannak, csak a mérték változó), meg a vérnyomásomat és a szívemet is buzerálja a változékony időjárás. A szindróma is aktív. Hőemelkedés és ezzel együtt csatakos verejtékezés is van megint naponta.
Ezeken kívül nincs bajom, szóval nagyon sokat javultam és ez a lényeg! Remélem megint lesz pár hónap nyugi, úgyis jön majd a tavasz, meg a nyár, szóval jó volna üzemképes állapotban létezni, hogy a fasza időkben ne idebent rohadjak.

Hétfőn beszélek a Dokimmal, jó volna, ha márciusra lenne szabad időpont a Kardiológiára, egyrészt mert már rám kéne nézni, másrészt a fater akkor amúgy is menne Pestre, szóval nem kéne kétszer fordulnia, azért mégiscsak majdnem 10 óra egy út oda-vissza. Ráadásul márciusban elvileg jön le az Öcsém (eddig biztosnak tűnik, pár napja hívta a fatert és akkor is azt mondta, hogy jön), szóval akár össze is koccanhatnánk hazafelé jövet valahol Pesten és együtt utazhatnánk haza a távolsági buszon, dumálhatnánk addig is egy csomót. Ez még csak az én fejemben született meg, most. Előbb tudnom kell, hogy lesz-e valami a Kardiológiából és ha lesz, mikor? Akkor aszerint dumálom meg a Gáborral a lejövetelt, hogy együtt tudjunk hazafelé jönni, neki is jobb lenne, mert nem unatkozna az úton. Na, majd kiderül. Vagy beborul.

Meglett időközben a Nitromint tapaszom is. Még nem tudok beszámolni róla, mert nem raktam még fel belőle, de remélem nem lesz semmi gubanc. Azt mondta a Doki, hogy ha szarul vagyok tőle, akkor levehetem rögtön, de amúgy egész nap is lehet viselni, ha kell, szóval ebből kiindulva csak nem olyan veszélyes. Anginázom elég gyakran és annak minden kellemes velejáróját élvezem, de egyelőre akkora nem jött, hogy kellett volna a tapasz. Nem baj, biztonságot ad, hogy van mihez nyúlni, ha megint bedurvul a helyzet. 2-3 hete közelített a novemberi szinthez, csak épp' még akkor nem volt tapasz, de mint látszik, élek még. :-D Most pedig már itt a gyógyszer, ha gond lenne, aztán majd a Kardiológus is megmondja a tutit.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: