újabb események régebbi események további események
09:29
Marthagualf regisztrált a weboldalra
15:20
RaymondUnisa regisztrált a weboldalra

Végre jó dolgok is történnek

2022. január 14.

Vissza a naplóhoz

2015. augusztus 6.-i jegyzetem:

Egyszer fent, egyszer lent, ugyebár.

Eljutott a gép a szerelőhöz és végre elhitte már, hogy zúg, mert mostmár ő is hallotta. Cseréli majd a ventilátort (mondtam, hogy az a baja, nem hitt nekem az öreg), csak még nyaral a srác és várni kell. Jövőhónapban ez le lesz tudva, addig is vettünk laptophűtőt, az leveszi a terhet a ventilátorról.

Megküldték az ápolásit. Voltak, akiktől elvették, mi meg ugye jó érzékkel szívunk be mindent, amire rá lehet fázni, arra mi rendszerint rá is fázunk, így azt gondoltam biztos gikszer lesz ezzel is, de annyi csak, hogy ugyanannyit kaptunk, mint eddig, pedig állítólag az emelt összeg járna, de mondtam 'apámnak', hogy örüljünk, hogy ezt is kapjuk, mert mástól az egészet elvették. Újabb két évig nyugtunk lesz. (Minden második évben macera van, bekérnek mindenféle papírt és újra elbírálják a járandóságot.)

Jövőre elhúzunk innen, legalábbis nagyon remélem! Elvileg tuti, de én semmiben nem bízom, amíg el nem érkezik az ideje. Apám túl könnyen beleéli magát dolgokba azok után is, hogy mennyit koppantunk már.

A hangulatom viselhető, mert egy kicsit most elégedett lehetek.
Még mindig tart a pörgés, most csak 3 és fél órát aludtam éjjel. Hajnali ötkor kipattantak a szemeim, pedig fél 2-kor aludtam el. Nem lesz ez így jó.

Végre nem valami fossal teli bejegyzést sikerült írnom már megint.

A bejegyzést írta: Arnold91

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: