újabb események régebbi események további események
12:32
wadbikaiy új bejegyzést írt a naplójába
22:10
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
21:42
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését

Viharos napok

2019. augusztus 2.

Vissza a naplóhoz

Hetek óta ez a menetrend:reggel szikrázó napsütés,fullasztó meleg,délután,estefelé megjön a vihar.Van amikor szelíden,csak egy hirtelen zivatar formájában,de van amikor erős széllel,nagy csinnadrattával.Már nagyon unom.
Az elmúlt hetekben a terasz párkányomról nem győzöm leszedni,visszarakni a virágaimat,mert úgy jártam hogy egy szélvihar a legszebb cserepes virágomat leverte.Cserép összetört,virág nem különben.Gyorsan átültettem,a letört ágakat vízbe tettem gyökerezni,ne vesszen kárba.Másnap fel se tettem a párkányra,erre a szél most már a muskátlis ládámba kapott bele és azt lökte le,rá a cserepes virágomra,ami szegény másodszor is megjárta.Hát most van mivel szórakozni!Virág fel a jóidőben,le ha borul az ég.
Tegnap azon bosszankodtam hogy egész nap szórakozott velem az idő.Hol dörgött,hol sütött a nap,utána beborult,esett pár csepp eső,megint kisütött,majd újra csak dörgött, én meg mentem volna füvet nyírni.Így nem mertem nekifogni.Ma reggel aztán ,mivel még sütött a nap nekifogtam és az udvar,a szalonnasütő környéke és lefelé az út le van vágva.Kielőztem a vihart,ami megint készül,már dörög.
A fűnyírás már nagyon időszerű volt mert az én kényeske kiskutyám nem szereti ha nagy a fű az udvaron és hozzáér a popójához amikor a dolgát végzi. :)
No,megyek megnézem,jön-e szél,szedjem-e le a virágokat.Ez van.

Nem sikerült képet feltennem a virágomról,de a naplóim közt fent van Virágom címen.Az esett le,így most már lesz belőle egy csomó ha minden letört ágacska begyökerezik. :)

A bejegyzést írta: Anyu

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez senki nem írt hozzászólást.

Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: