újabb események régebbi események további események
00:20
lumsefoGopy regisztrált a weboldalra

Megfáradt szerelem

Látogatók száma: 312

A kapcsolatot életben kell tartani, különben elhervad, mint a nem öntözött virág. Véssük eszünkbe azokat a perceket, amelyek szépek voltak.

Idézet egy levélből:
.....Szeméből a gyűlölet sugárzik, a gondolataiba merül, már nincs szava hozzá, másba szerelmes!...Az a galád feleség, aki nem képes szegény férjét megérteni!...Akit megcsaltak már, eldobtak az érti min megy keresztül egy asszony, de nem jogosít fel senkit sem arra, hogy elvegye azt, ami nem az övé....S talán lehet fohászkodni Istenhez, hogy megbocsássa bűneit, mert van! Mert fájdalmat okozott egy családnak, mert puszta kedvtelésből szétzilált egy családot...

Miért van az, hogy két ember, aki korábban egy test, egy lélek volt, egyszeriben rájön, hogy már semmi sem köti őket egymáshoz és többé nem akarnak együtt élni?
Mi változott meg és mikor, hogy egyre több időt töltenek egymástól távol?

Ehhez hasonló kérdések merültek fel bennem a levél olvasása közben!

A válási statisztikák szerint a leggyakoribb válóok az eltérő életstílus, az egymás különböző érdeklődési kör, a MEGÉRTÉS HIÁNY.
Bizonyára van olyan házasság, amelyben a házasfelek életük végéig hűek egymáshoz. De biztos, nem sok, mert a második leggyakoribb válóok A HŰTLENSÉG.
A kompenzációs hűségről van szó: az egyik partnernek olyan külső kapcsolata van, amelyikben megtalálja azt, ami a házasságban hiányzik neki. A pár példásan neveli a közös gyerekeket, egészen a felnőttkorig. Ezekben a házasságokban azonban egymás mellett, nem egymással élnek a házasfelek. A férfiaknak valahogy sokkal kevesebb problémát okoz a kettőség. A legtöbb esetben eszükbe sem jut elhagyni a feleségüket.

A mindennapok letörlik a varázsport a legkedvesebb közös szokásokról is. Eltűnik lelkesedés, amelyet akkor éreztünk, amikor a párunkkal találkoztunk. Ha unalmasnak találjuk a könyvet, amelyet olvasunk, akkor félretesszük. A férjet, feleséget azonban nem lehet egyszerűen a fiókba betenni!

Mi tesz élővé egy kiegyensúlyozott, szép kapcsolatot?
A folyamatos kommunikáció!!!! Véssük eszünkbe azokat a perceket, amelyek szépek voltak. S hogy mindig legyen mire emlékezni, szakítsunk rá időt! Foglalkozzunk egymással minél többet. Ha annyi energiát fektetnénk bele, mint a kitekintésbe, talán problémáink is megoldódnának.
Minden nő támaszt keres a férfiban, éreznie kell, hogy a férfi tiszteli őt, s a többi nő fölé emeli. Ha ezt megkapja tőle, emberfeletti tettekre képes a férfiért és a családért.
MERT A BAJOK OTT KEZDŐDNEK, MIKOR A FÉRFI HASZNÁLATI TÁRGYNAK KEZDI TEKINTENI A NŐT!

A cikket írta: T.Zsóka

3 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Valószinüleg igazad van, de nem kell mindig a férfit hibáztatni. A nőnek nem kellene minden otthoni gondot az elejétől fogva magára vállalni, és akkor sokkal több ideje jutna arra, hogy hagyja magát kényeztetni.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: