újabb események régebbi események további események
14:01
GregorywrarD regisztrált a weboldalra
13:19
Arnold91 módosította a naplóbejegyzését
13:09
Arnold91 új bejegyzést írt a naplójába

Egy élet a másik után ... 2. Rész .

Látogatók száma: 57

" Sokkal szebb lett az életem .Megismertem azt az embert ,akit megszerettem és nagyon jól éreztem magam minden pillanatban vele..... "

Szerintem egy kapcsolat csak úgy tud jól működni ,ha mind a két fél tud alkalmazkodni egymáshoz.Megtanulják elfogadják egymás hibáit is ,hiszen mint tudjuk ,hiba nélkül ember nem létezik.Amikor két ember valóban szereti egymást nem is léteznek azok a fránya hibák .A szeretet eltörpíti azt ,ha van is.Nem a hibákat keressük egymásban ,hanem az értékeket ,mert az is van mindenkiben bőven.

A mi kapcsolatunk a párommal eddig nagyon jól működik és mi sem mutatja ezt jobban ,mint az ,hogy közben nálunk is elkezdődtek a Családon belüli betegségek.Ez sok feszültséggel jár ,hiszen mindenki félti a másikat ,mert szereti.Sok türelemre van szükség a részemről. Elárulom öszintén ,néha a türelem elfogy,hiszen a párom betegen egy nagyon nehéz eset.Megtanult füllenteni is ,ami még jobban nehezíti a helyzetet.Ugyan is ,amikor nem volt beteg ,eljátszotta ,hogy az ,de amikor meg beteg volt ,eltitkolta volna ,de nem sikerült neki.Hamar rájöttem a turpisságokra.Mondtam is neki ,hogy úgy fog járni ,mint a kis kakas .Az is addig kukorékolta ,hogy itt a farkas ,közben meg nem volt ,mig egy napon hiába kukorékolta .Senki nem hitt neki és megette a farkas.Eltűnt a kis kakas a farkas pocijában.
Kicsit most elgondolkodtam.
Milyen furcsa ez a sors.Amikor végre két ember megtalálja egymást sok idő elteltével,hiszen erre vártak szinte egy életen át.Kölcsönösen nagyon szeretik egymást, boldogok .A sors hirtelen azt mondja nekik,elég volt.Eljött a ti időtök.
Mutassátok meg ,hogy valóban nagyon szeretitek -e egymást?
Férfi felé fordul és azt mondta neki.Téged beteggé teszlek .Hogy miért pont téged ? Gondolkodj el rajta .-Feleli a sors a férfinak.A páromnak.
Felém fordulva pedig azt mondta .
Te pedig egy újabb próba elé leszel állítva és ezt azért teszem,feleli a sors nekem,mert kíváncsi vagyok ,még mennyit tudsz elviselni .Mennyi erőd maradt még a küzdéshez . Bizonyítanod is kell .Mit kell bebizonyítanod ?Azt ,hogy valóban szereted -e ezt a férfit ,aki a párod ?
Ezt a nehéz utat ,amire most rálépsz,csak akkor fogod tudni végig járni ,ha valóban nagyon szereted a párod.Feleli a sors nekem és eltűnt .Magamra hagyott a nehézségekben.Teljesen egyedül.
Érdekes ,de én ezt a helyzetet így képzelem el.Mindig azt vallottam ,hogy aki valóban szeret valakit ,akkor bármire képes érte . Szeretetével meg tudja könnyíteni a fájdalmait is ,ha azok vannak.A szeretet mindennél többet ér.Már pedig az jelen van itt is.
A párom viszonozta azt ,ami én adtam neki.Ez csak így működik,egy kapcsolatban,hogy kölcsönösen adunk egymásnak.Ne csak várjunk ,hogy kapjunk ,de adjunk is cserébe.
Több esetben meglepett vacsorával ,amit ő készített el.Régebben ezt ő soha nem tette.Mindig rám vártak ezek a feladatok.Egyszer csak én is kapni kezdtem és egyre többet és többet.Ami nagyon fontos,mert örömmel ,szívből tudott adni nekem.
Régebben soha nem tudott bocsánatot kérni ,ha valamivel megbántott.Eleinte nem.Most már ott tartunk ,hogy tud bocsánatot kérni,ha kell,de megtanult ügyelni arra,hogy ne bántson meg.
Eleinte a párok nem ismerik egymás gyengéit.Kicsit később megtanulják felismerni ,kezelni ,majd elkerülni azt,hogy ne bántság meg a másikat.Ez így működött nálunk is.
Egy kapcsolat nagyon sok mindenen tud elbukni,akkor is ,ha jól működik.Akár a hűtlenséggel is ,ha valamelyik pár megbetegszik és a másik nem tudja kivárni a gyógyulását ,máshoz jár vigasztalásért.A férfiak szeretnek vadászni ,de ez nem jelenti azt ,hogy minden nőt levadászhatnak a párjuk mellől.
Eleinte mindig a párom barátai intettek türelemre,mert mindig le akartam lépni a páromtól,mert nem volt türelmem hozzá.Sokáig voltam egyedül.Megszoktam azt.Barátai amikor látták ,hogy értem bármire képes a párom azt mondták,szeretnék ,ha kivenném abból a társaságból,amiben van.Legyek türelmes ,kértek ők ,mert érzik azt,hogy nekem sikerülni fog .Sikerült és nem bántam meg ,hogy türelemmel vártam.Ellenkezőleg.Nyertem egy szerelmet.
Sokáig ők nem jelentkeztek.Amikor lebetegedett a párom,telefonáltak.
A napokban felhívtak . Érdeklődtek mi van velünk ?Elmeséltem nekik,hogy boldogok vagyunk,de szomorúak is egyben a betegség miatt.Néma csend lett egy rövid időre a telefonban,majd az egyik ,a hangján érezhető döbbenettel megszólalt és azt mondta nekem, hogy akkor te tuti tudhatsz valamit és nagyon jó lehetsz.Aztán jött a váltás...Hirtelen fontossá váltam a számukra is.Rögtön akartak jönni hozzám.Amúgy aranyosak ,kedvesek ,segítőkészek,stb...
Elkezdődtek a próbatételek.
Ez is egy kisebb próbatétel volt az én számomra,ami sikertelenséggel zárult.

A cikket írta:

2 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

időrendi sorrend

Léna! Témáját tekintve jó írás! Szép napot Orsolya
Kedves Léna!!!!!! Sok erőt kívánok!!!!!! Szép cikket írtál!!!!!! Puszi: Monic
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: