újabb események régebbi események további események
17:08
Horoszkóp módosította a naplóbejegyzését
17:00
Horoszkóp új bejegyzést írt a naplójába
17:49
Tündér módosította a naplóbejegyzését
17:47
Tündér új bejegyzést írt a naplójába

A játékos (pályamű)

2013. november 26. - Látogatók száma: 91

Két különböző MÉM rendszer határán pokolian nehéz az élet! Csak addig lehet együtt egy pár, amig ez a számunkra, mármint mind a kettejük számára előnyös. Nem nyomhatják egymást agyon, és az elválás bizony keserves dolog! Kár filozofálni rajta!

Játékos

Én nem akartam kötöttségben élni, élettársi kapcsolatot választottam Kerestem egy szimpatikus pasit, akit jó apukának néztem ki, aki tehetséges és okos. Ez a pasi 5 csajnak csinált gyereket, és mind az 5 gyerek anyukája más volt. Egyedül nekem volt élettársam is, akivel nevelni tudtam a lányomat. Amíg nem találtam meg a megfelelő nevelőapát, a ferencesek szoptatták a picit. Anyatejet kapott végig, egy másik anyukától cumisüvegben, és jó pajtásokat.
.
Amint megvolt a megfelelő pasi, a lányom hazakerült és itthon nevelkedett. Amikor elérte a tini-kort visszajött érte az szülőapja, megnézte a kölköt, hogy milyen ügyes és szép, és mennyire rend van körülöttünk és elkezdet irigykedni a nevelő pasira, hogy ez neki nagyon tetszik, ő otthagyja a közben elvett feleségét, itt tartózkodik pihegni, mert elege van a sok melóból…. Peche volt.

Részemről eszem ágába se volt kirúgni a párom, ragaszkodtam hozzá! Lévén én megkaptam a Válás elleni védőoltást fiatal koromban. Őt viszont otthagyta a párja és az alaposan megfejte, az utolsó garasáig.

Sajnos, Petyám képtelen volt elviselni a nagy hajcihőt, és a családja hagyta ott. Petya sajnos távozott az élők sorából, viszonylag korán 55 évesen. Még halálában is mosolygott, nem volt boldogtalan. Szeretet és béke vette körül, együtt mentem el a temetésére a szülőfalujába, a rokonom férjével együtt a misére és békén eltemettük őt. Azóta is emlékezek rá, gyertyát gyújtok az emlékére és mindig van virág a sírján, erről gondoskodom.

És kaptam egy új Petyát a sorstól. Ő közölte velem, hogy nem akar meghalni, csupán az a szándéka, hogy megtalálja a fiait, akik szétszóródtak valahol, miután elvált a feleségétől, én meg tisztáztam vele, hogy óriási a rezsim, és szeretném valakivel megosztani a gondjaimat, rossz egyedül…

Sajnos összeveszett velem, és itt felejtette a teljes cuccát, a nyakamon. Én utána küldtem a postán a legfontosabb tárgyait. Kiválogattam és értékesítettem suskáért, amit tudtam és utána küldtem az elszámolást is. Boldogulni tudott a suskapiacon, és összeszedte magát a veszekedés után. Megtalálta a fiait, ahogyan akarta azt és én pedig megkaptam Orbán úrtól a rezsicsökkentést.

Én szeretem a Petyát, és pokolian fáj, hogy itt hagyott. De hát sajnos az élet már ilyen! A legjobb akarattal se lehet előcsalni valakit a rejtekéből, ha nincs kedve hozzá! Tehát elkezdtem koketálni a Janival. Janinak is van egy anyukája és egy lánya, no meg egy rokona. Szeretné a lányát tisztességesen felnevelni, és férjhez adni ugyanúgy, mint én. Összejárunk, és megbeszéljük a közös gondokat. Már alakulnak a dolgok, csendben. A lányomnak van egy stabil barátja, két éve együtt vannak, és úgy néz ki a dolog, hogy együtt sikerül befejezniük az iskolát, és lesz közös munkájuk.

Anyukám vissza akarja csalja vissza a Petyát, mert hiányzik neki… A Jani pedig a lányomnak hiányzik, mert akkor rend és béke van itthon, és felhívta rá a figyelmem, hogy törődjek egy cseppet a rokonsággal is. Hát, nem mondom, hogy tetszik a dolog, de megteszem! Petyuska.. gyere haza?! Úgy hiányzol…, no…!!!!!

A cikket írta: családmúzeum

4 szavazat

Hozzászólások

Megjegyzés:

fordított időrendi sorrend

2013. november 28. 22:40
Hiába, no a válások számát csökkentő VOEV (válás elleni érzelmi vírus) működik!
2013. november 29. 10:06
Érdekesen fogalmazol szerintem. Egyszerűen, hétköznapian.

Kicsit bonyolultnak tűnik az életed, igaz?

Üdv, gali36
2013. december 1. 02:06

megtekintés Válasz erre: gali36 - 2013. november 29. 10:06

Érdekesen fogalmazol szerintem. Egyszerűen, hétköznapian.

Kicsit bonyolultnak tűnik az életed, igaz?

Üdv, gali36

És a tied? Kiváncsi lennék a TE történetedre is.... Nálad hogyan működnek a szokásjogok?
2013. december 1. 07:50
Szuperr!
Más sóval:
konzseneáliss.
2013. december 4. 12:19
Kedves dr. Freud Klára!

Mozgalmas életed bemutatása érdekes olvasmány, de be kell vallanom, hogy nem igazodtam el a szerelmi szálakban, így végül számomra összebogozódtak a viszonyok.
Annyit viszont megértettem, hogy biztonságra, szeretetre, és főleg stabil társra vágytál, mint mi mind.

Írásod mai problémákat boncolgat, de nyitva maradt a megoldások "ajtó"... Jó lenne tudni, hogy miféle tanulságokat, és másoknak átadható útmutatót adnál sorstársaidnak.

Apró hiba, de érdemes lenne kijavítani, mert így értelmezhetetlen a mondat: "Anyukám vissza akarja csalja vissza a Petyát, mert hiányzik neki…"

Gratulálok írásodhoz, szeretettel olvastalak.
2013. december 7. 16:37
Tisztelt dr Freud Klára Úr és Családmúzeum!
Tetszett az "elrontott írása". A direkt barbarizálás az egyik legnehezebb dolog az írástudatosságban. De attól még, hogy elrontjuk, figyelni kell a Tuszka által felfedezett hibákra; ha azok megvannak, akkor nevezem kiválónak az írást. Így is érdekes. A lezárása pedig... tanítani való. Gratulálok! Jó kedvre derített.
Bokor
2013. december 8. 13:29
Egyetlen szülő se akarjon a gyereke helyett társat választani a saját üzleti érdekei szerint. Ez a tanulság. És ugyanez igaz a munkáltatókra is, vidéken. A másik tanulság, hogy egészséges gyerek csak úgy születik, akivel nincs baj, ha a két szülő egymással tényleg összhangban van. Ezt a valamit úgy fogalmaztam meg egy hosszabb munkámban, aminek a boszorkaképző nevet adtam, hogy hiába csodálatos és makkegészséges a gyerek (pl. mesterséges termékenyítés következtében), ha az anya nem győzi körülugrálni a sok zongoraművészt, és egyetlen utcaseprő sincs a családban, aki eltörölgetné a tányért.
2013. december 15. 04:56
A lehetetlen párkapcsolatból született gyerekeket is fel kell nevelni valahogyan. Az emberélet nem játék! Egy gyerek és egy fiatal élete sem. Tökéletes soha sem lesz, de javítható igen..... A remény hal meg utoljára.... Hihetetlenül nehéz az ilyen kölkök számára a stabil kapcsolatkialakítás, és a várva várt unoka megszületése.... DE ÉRDEMES! A fura embereknek is helyük van a világban, nemcsak a szabályosoknak! És koránt sem biztos, hogy boldogtalanok lesznek, és nem tudnak örülni az életnek! Értelmetlen dolog eröltetni a túl korai házasságot.... az semmi jóhoz nem vezet! Egyáltalán nem biztos, hogy az első stabil kapcsolatból lesz az életre szóló végleges kapcsolat..... Kérjük a tisztelt szülőket, ezt NE ERÖLTESSÉK!

Állítólag Kovács Péter úr véleménye....
2013. december 29. 02:27
Karácsonyi ajándékul kaptam egy helyes Petyust.... csak pár napra, de megnyertem a pályázatot! Gyönyörű szép karácsonyom volt! PUSZI, TÜNDÉR.
Feleségek.hu csevegő

Online felhasználók:

Privát csevegő béta

Csevegő partnerek: